"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΑ ΑΝΩΜΑΛΟΠΛΗΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τριάς ομοΣΥΝούσιος και αχώριστος !


Του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Μετά τους τρεις Καλιφορνέζους (που σας παρουσίασα πριν μερικές μέρες), που έγιναν οι πρώτοι στις ΗΠΑ μπαμπάδες - και οι τρεις - ενός παιδιού, τη σκυτάλη παίρνει ένα άλλο τρίο gay.

Ο Ben, ο Mitch και ο Benjamin είναι τρεις σύντροφοι που ξεκίνησαν τη νομική διαδικασία για να γίνουν επίσημα γονείς ενός παιδιού που απέκτησαν με παρένθετη μητέρα.

Ο Mitch και ο Ben, και οι δύο 37 ετών, γνωρίστηκαν το 2006 σε ένα κοινοτικό πρόγραμμα LGBTQ+ και ήταν μαζί 12 χρόνια, αλλά πάντα ένιωθαν ότι κάτι έλειπε από τη μονογαμική τους σχέση.

«Πάντα πιστεύαμε ότι το να αγαπάς ένα άτομο μόνο δεν ήταν ρεαλιστικό, τουλάχιστον όπως το βλέπαμε εμείς», είπε ο Ben στον Independent για τη σχέση του με τον Mitch. «Και οι δύο νιώθαμε ότι είχαμε τόση αγάπη να δώσουμε και ότι αν υπήρχε ποτέ η ευκαιρία να φέρουμε ένα τρίτο άτομο στη σχέση, θα ήμασταν εντελώς ανοιχτοί σε αυτό».

Χρειάστηκε οι δύο εραστές να συζητήσουν σχετικά με ορισμένες πτυχές του σεναρίου. «Θα κάναμε τις δύσκολες ερωτήσεις για το τι θα συνέβαινε αν, για παράδειγμα, ο Mitch έκανε σεξ με το τρίτο άτομο και δεν ήμουν στο δωμάτιο ή το αντίστροφο», είπε ο Ben.

Το 2018 συνάντησαν τον Benjamin, 35 ετών, σε μια γκέι κρουαζιέρα. Εκείνη την εποχή ο Benjamin ζούσε στον Καναδά και "τα είχε" με άλλον άντρα, αλλά η προοπτική του τρίο τον ενθουσίασε και εγκατέλειψε τον εραστή του.

Όμως κάτι έλειπε για να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους: ένα παιδί!

Αρχικώς πήγαν σε ένα γραφείο υιοθεσίας αλλά λόγω της μη "παραδοσιακής" σχέσης το τρίο βρήκε μόνο τρεις μητέρες που ήταν πρόθυμες να δώσουν το παιδί τους, όμως φαίνεται ότι τα προσφερόμενα παιδιά δεν ικανοποιούσαν τις προδιαγραφές τους.

Οπότε, διαφήμισαν την επιθυμία τους στο διαδίκτυο, ψάχνοντας για παρένθετη μητέρα, αποκαλώντας τους εαυτούς τους «ένας κόσμος που θέλει να υιοθετήσει». (Ίσως να σκοπεύουν να αναβαθμίσουν το τρίο σε κουαρτέτο ή σε συμφωνική ορχήστρα...)

Η καμπάνια δούλεψε, καθώς 30 με 40 γυναίκες προσέγγιζαν τους άνδρες κάθε εβδομάδα!

Το «throuple», που μοιράζεται τις περιπέτειές του στο Instagram με τον λογαριασμό «Gay Throuple» ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης τους Tegan στις 4 Μαρτίου 2022.

Οι άνδρες, που διαμένουν όλοι μαζί στο Λος Άντζελες με την κόρη τους, ελπίζουν να αποκτήσουν άλλα δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητρότητας.

Ο Μπεν λέει ότι είναι ενθουσιασμένος ως πρωτοπόρος των gay δικαιωμάτων: «Το να γνωρίζω ότι ανοίγω τον δρόμο για άλλες σχέσεις που μοιάζουν με τις δικές μου με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Μου θυμίζει τον καιρό που αγωνιζόμουν για να γίνει νόμιμο το δικαίωμά μου να παντρευτώ έναν άντρα."

Για να μην έχετε αυταπάτες για…

 

 το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του πολύχρωμου δικαιωματισμού.

Υ.Γ. Το twitter έριξε τον λογαριασμό μου επειδή κοινοποίησα το άρθρο μου "Παιδεραστές με ηθικό πλεονέκτημα". Το άρθρο είναι του 2022. Το είχα κοινοποιήσει και τότε, αλλά δεν υπήρξε καμμία συνέπεια. Τώρα όμως, εν μέσω συζητήσεων για την ψήφιση του νόμου, δεν πρέπει να ακούγονται αντίθετες φωνές. Οπότε έπεσαν βροχή οι αναφορές από τον γαλάζιο μηχανισμό λάσπης του διαδικτύου και το τουίτερ με μπλόκαρε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: