"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Αποκαλύφθηκαν μόνοι τους – Δείτε τι βγαίνει όταν γράψεις «Google» στο Google translate!


Δείτε και μόνοι σας: η αμερικανική εταιρία, έχει τον αντισυριζαϊσμό μέσα στον κώδικά της!
Δείτε και μόνοι σας: η αμερικανική εταιρία, έχει τον αντισυριζαϊσμό μέσα στον κώδικά της!


Μια επικών διαστάσεων συνωμοσία του σατανικού αμερικανικού δικτυακού κολοσσού κατά της κυβέρνησης ήρθε στην επιφάνεια με τη χρήση του αυτόματου μεταφραστή που έδειξε τι πραγματικά σημαίνει το όνομα της εταιρίας


Αρκεί να πληκτρολογήσει κάποιος τη λέξη «Google» στο παντοδύναμο google translate για να έρθει μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη και να κατανοήσει το μέγεθος της συνωμοσίας κατά της Αριστεράς. Διότι στα Ελληνικά η λέξη «Google» μεταφράζεται ως «Κάτω ο Τσίπρας». Και μάλιστα με θαυμαστικό.


Φαίνεται ότι ο αλγόριθμος της παντοδύναμης εταιρίας που, από τη στιγμή της ίδρυσής της, προωθεί όσο καμία άλλη την παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, έχει μέσα του το σπέρμα του αντισυριζαϊσμού! Και ίσως η ίδια η ίδρυσή της Google, να ήταν ένα σχέδιο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης για να μπορέσει, όταν ο καιρός είναι γαρ εγγύς, να ρίξει τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση που στέκοταν εμπόδιο στα σχέδια τους!


Ετσι εξηγείται άλλωστε, γιατί όλα τα μικροσφάλματα της κυβέρνησης, όλοι οι διορισμοί μετακλητών και όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα, βρίσκονται ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα στα χέρια των εχθρών του που τα αναζητούν μανιασμένα για να τον πολεμήσουν. Αν η Google δεν πολεμούσε λυσσαλέα τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έπρεπε να τα έχει εξαφανίσει, ώστε να μη γεμίζει με αντικυβερνητικά βέλη τη φαρέτρα της αντίδρασης;


Εξάλλου όπως αποκάλυψε το γνωστό site diegersis-ellinwn.blogspot.gr (που έσπασε τη συνωμοσία σιωπής που έχει επιβάλει η google η οποία ως γνωστόν ελέγχει και την πλατφορμα blogspot) σύμφωνα με μια αντριχιαστικά επίκαιρη προφητεία του γέροντα Γιακουμή «το γογγύλι (δηλαδή η Google στα «προφητειακά» θα πολεμήσει τον Κοφτερό Ανατολίτη (sharp east – ανάποδα διαβάζεται «Τσίπρας») για να τον εξοντώσει»! 


Τυχαίο;
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: