"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Κωλοτουμποκρατία εναντίον Κοινής Λογικής

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ 
(katsikas.george@gmail.com) 
 
«Θα μας πάρουν την Ακρόπολη…»,«…Θα μας πάρουν τα F16…» «Θα κάνουν κατάσχεση  τις λίμνες και τα νησιά μας…», «… θα κάνουν κατάσχεση στο κτίριο της Βουλής…», «Θα κάνουν κατάσχεση στο Στρατό…», «Θα κάνουν χρήση όπλων κατά των παιδιών μας,..», «θα κατάσχουν και την ιδιωτική οικογενειακή περιουσία των Ελλήνων πολιτών»  «Θα, θα, θα, θα…»
 
Σας θυμίζουν κάτι τα παραπάνω ?
Σωστά! Μέσα είστε! Πρόκειται για τις πρόσφατες προειδοποιήσεις  περί εθνικών κινδύνων του  «Αγγλικού Δικαίου», πού συνόδευσε την δανειακή σύμβαση της χρεοκοπημένης Ρουσφετόβιας.
 
Θυμάστε ποιοι τις ξεστόμιζαν?
Σωστά θυμάστε! Μέσα είστε! ΣΥΣΣΩΜΟ το αντιμνημονιακό μπλόκ!
 
«Τρεμάμενος» κυριολεκτικά από τον φόβο μου, καταπίνω αμάσητη την προσωπική μου άποψη που  πρόσφατα δημοσίευσα ( εδώ ) ότι δηλαδή  «αν ο λαός του  «μολών λαβέ» έφτασε να εμπιστεύεται τη διαφύλαξή της ιστορίας του,  στην θεωρητική κάλυψη που προσφέρουν  νομικίστικα κωλόχαρτα οποιουδήποτε Δικαίου  τότε αντί να τσακωνόμαστε για το ποιο είναι το καλύτερο Δίκαιο – προστάτης  καλύτερα να παραδώσουμε τόσο τα όπλα μας όσο και τα ιερά και όσιά μας στους δανειστές μας από ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ» έρχομαι στο στρατόπεδο των αγγέλων της καταστροφής  και ΡΩΤΩ:
 
Αν έχουν βάση ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ τα παραπάνω «θα» της καταστροφής, τα οποία σημειωτέον συνοδεύονταν από την  απαίτηση  να στηθούν ΚΡΕΜΑΛΕΣ για τους «προδότες» που τα αγνόησαν ΠΩΣ στο διάολο οι ίδιες δραχμολάγνες δυνάμεις που τα ξεστόμιζαν ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ το τρισκατάρατο μνημόνιο το «δεμένο» από τους δανειστές με τα παραπάνω «ΘΑ» ? Θα διαβάσουν καμιά ευχή? Θα φέρουν μάγισσες να λύσουν τα «μάγια»?
 
Αν έχουν βάση ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ τα παραπάνω «θα» της καταστροφής ΠΩΣ θα γίνει ΚΑΙ το μνημόνιο να καταργήσουν ΚΑΙ να αποτρέψουν την κατάσχεση της Ακρόπολης, της Βουλής, του Στρατού, των μαχητικών αεροσκαφών,  των λιμνών, και των νησιών μας?
 
ΠΟΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ τους αφελείς ΠΕΛΑΤΕΣ τους? ΤΟΤΕ που καταγγέλλανε το «Αγγλικό Δίκαιο» ελπίζοντας να βρέξει ο ουρανός λεφτά, ή ΤΩΡΑ που «ΘΑ» καταγγείλουν το «τσιμεντωμένο» με το Αγγλικό Δίκαιο  ΜΝΗΜΟΝΙΟ ? Ή μήπως ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?
 
Αν στην απάντηση παίζει το «ΤΩΡΑ» πού διάολο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ οι «ειδήμονες» μέχρι χθες λαλίστατοι συνταγματολόγοι και δεν βγαίνουν με την ίδια πρεμούρα  να κατατροπώσουν  λαοπλάνους θηρευτές αφελών πελατών «αντιμνημονιακούς» πολιτικούς που φιλοδοξούν να καταγγείλουν το μνημόνιο με αντάλλαγμα μερικά F16 και την Ακρόπολη ?
 
Αν στην απάντηση παίζει το «ΤΟΤΕ» θα βγει κανείς από «ειδήμονες» και μη, να ζητήσει συγνώμη?
 
Και επειδή πέρα από την Ακρόπολη. τα αεροσκάφη το Στρατό τα νησιά και τις λίμνες μας υπάρχουν ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ περιουσιακά στοιχεία ΕΚΤΟΣ συνόρων τα οποία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπορεί να περάσουν στα χέρια των δανειστών σε περίπτωση καταγγελίας του Μνημονίου, έχουν άραγε οι εκλεκτοί καταγγέλλοντες αποτιμήσει την αξία τους ? (Τι ρωτάω τώρα για μια χώρα που μέχρι χθες δεν γνώριζε πόσους δημοσίους υπαλλήλους πληρώνει!!!)
 
Κλείνω με μια τελευταία ερώτηση προς τους απανταχού γραφικούς που άρχισαν να το γυρίζουν το βιολί και να  μιλούν για «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» καταγγελία του μνημονίου !!!
 
Η «πολιτική καταγγελία» του μνημονίου από την «αντιμνημονιακή» Κωλοτουμποκρατία σε τι διαφέρει αλήθεια από την «πολιτική ευθύνη» που ανέλαβε ο τρισάθλιος κουρασμένος της Ραφήνας και οι εξίσου τρισάθλιοι μέχρι χθες παρατρεχάμενοι του παγκοσμίου στοχαστή που ακούει στο όνομα Bravo Giorgakis ?
 
Δεν ξέρω τελικά ποιος θα καταγγείλει τι, πως, ποιόν και πότε, το βέβαιον είναι πως η κοινή λογική έχει καταγγελθεί δυστυχώς προς πολλού…

ΥΓ1 Όποιο εκλεκτό μέλος της Κωλοτουμποκρατίας που  θα «καταγγείλει πολιτικά» το μνημόνιο και θα κάνει κρέας τα μούτρα της Μαντάμ Μερκελ, γνωρίζει πόσες ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ» καταγγελίες έχουν γίνει ανά τον κόσμο κατά του Αττίλα και του Ψευδοκράτους στην Κύπρο έχοντας κάνει επίσης κρέας τα μούτρα των πασάδων κερδίζει πουπουλένιο στρώμα για ασφαλή εξάσκηση στο άθλημα που διάλεξε να επιδοθεί… 
 
ΥΓ2 προς τεκμηρίωση των «θα και θα και θα και θα πάψε βρε παραμυθά»  ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω. Καλή διασκέδαση
 
«Πέρα από την δημόσια περιουσία, όπως είναι η Ακρόπολη και τα μουσεία υπάρχει και τεράστια ιδιωτική περιουσία του Κράτους. Η υπαγωγή στο Αγγλικό Δίκαιο σημαίνει ότι σε περίπτωση άτακτης χρεοκοπίας, δεν την επιθυμούμε φυσικά, η ιδιωτική περιουσία του δημοσίου θα εκποιηθεί αναγκαστικά με την εθελούσια παραίτηση του δημοσίου από κάθε αμυντικό μέσο στα δικαστήρια του Λουξεμβούργου και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο».
ΣΥΡΙΖΑιος «Εθνοσωτήρας»  Δημήτρης Παπαδημούλης 13/02/2012 (http://www.enikos.gr/politics/13449,To_Aggliko_Dikaio_fernei_ekpoihsh.html)
 
«…αν η Ελλάδα δεν έχει να τα πληρώσει… στη συνέχεια περνάνε (οι δανειστές)  στο εσωτερικό του κράτους και ξεκοινάνε απ ό,τι είναι κοινό. Όλα τα πράγματα εκτος συναλλαγής όπως πχ ΛΙΜΝΕΣ θεωρούνται κρατική περιουσία. Όλα αυτά ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ …»
ΣΥΡΙΖΑία «Εθνομαμά» Τασία Χριστοδουλοπούλου σε ομιλία-κατήχηση περί Αγγλικου Δικαίου (λεπτό 4:36  http://www.youtube.com/watch?v=vfDTDNxDuBg ) .
 
«Η υπαγωγή της δανειακής σύμβασης στο αγγλικό δίκαιο, σε συνδυασμό με τη ρητή παραίτηση της Ελλάδας από την κυριαρχική ασυλία επί της δημόσιας περιουσίας, μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε κατάσχεση του κτιρίου της Βουλής ή παραγγελίας πολεμικών αεροπλάνων από τρίτους (π.χ. την Τουρκία) στους οποίους θα έχει εκχωρηθεί το δικαίωμα από το δανειστή»
Συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος  ( http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=417656&cid=122  )
 
«Δημοσιογράφος: Αρα μπορούν τώρα να μας  κάνουν ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!
Συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης: Μπορουν να κάνουν ΠΑΝΤΟΥ
 
«όποιος βουλευτής ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση και το PSI, επιτρέπει στους τοκογλύφους βάσει του αγγλικού δικαίου, να κάνουν χρήση όπλων κατά της Ελλάδας και των παιδιών μας».
«Εθνοσωτήρας»  Πάνος Καμμένος  27/01/2012
 
«Η υπογραφή στη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου υποθηκεύει και την ιδιωτική οικογενειακή περιουσία των Ελλήνων…»
«Εθνοσωτήρας»  Πάνος Καμμένος  14/11/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: