"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: To 5G μας ψεκάζει και μας στειρώνει - Ελληνόφωνα "αστροπελέκια" φυλαχτείτε!!!


Σε μια κοινωνία υπάρχουν αυτοί που προχωράνε μπροστά και αυτοί που μένουν στο χτες και τις προκαταλήψεις τους.
 
Η ανθρωπότητα πάει μπροστά με τους πρώτους, ενώ οι δεύτεροι τους κοιτάνε με τα κυάλια και έρχεται η στιγμή που κατάλαβαν τι έχασαν και τραβάνε τα μαλλιά τους.
 
Έτσι, δίπλα σε κάθε Καλαματιανό που πιστεύει ότι θα στειρωθεί από την τεχνολογία 5G υπάρχει ένας Τρικαλινός που ζει στον πιο ψηφιοποιημένο δήμο της Ελλάδας και απολαμβάνει όλα τα οφέλη των τεχνολογιών αιχμής.
 
Δίπλα σε κάθε δημότη Αγίας Παρασκευής που αγωνίστηκε να διώξει το μετρό, για να μην υποβαθμιστεί το (ανύπαρκτο πλέον) εμπορικό του κέντρο (!), υπάρχουν οι δημότες τόσων άλλων δήμων (πχ Περιστερίου) που είδαν τις περιοχές και τις περιουσίες τους να αναβαθμίζονται χάρη στους σταθμούς μετρό.
 
Και δίπλα σε κάθε Παριανό που πολεμάει τα αιολικά για να μη ... χαλάσουν το τοπίο, υπάρχουν οι κάτοικοι της Τήλου που κατέστησαν τον τόπο τους το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο νησί στην Ελλάδα.
 
Έτσι πορεύεται αυτή η χώρα: Με...


 τους λίγους που κοιτάνε μπροστά να τραβάνε (όσο μπορούν) τους πολλούς που μένουν αγκιστρωμένοι στο χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: