"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ: Κίνδυνος για τη χώρα η ΕΠΙΟΡΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των αριστερών κατσαπλιάδων



Δεν χρειάζεται να είσαι απόφοιτος του LSE για να καταλάβεις τα στοιχειώδη. Με σχεδόν όλη τη δημόσια περιουσία στο Υπερταμείο για 99 χρόνια, με υποχρεώσεις για ετήσια αιματηρά πλεονάσματα ώσπου να πέσει μαύρο χιόνι, με φορολογία που κάνει τον Αλή Πασά να μοιάζει οπαδός του Ρόναλντ Ρέιγκαν, με πραγματικές αμοιβές Κινέζων κούληδων στην αληθινή αγορά εργασίας, καλπάζουσα ανεργία και επιστημονικό παιδομάζωμα από μια νέα ξενιτιά, χωρίς Καζαντζίδη και Στράτο, χωρίς Ακρόπολις Εξπρές, αλλά με αφανισμό της νέας επιστημονικής τάξης της χώρας, με όλα αυτά κι άλλα πολλά, τα πανηγύρια για την «έξοδο» από το Μνημόνιο είναι για ανόητους.


Ομως, αδέρφια, θα σας χαλάσω την ατζέντα με την αιρετική μου άποψη. Εχουμε ξαναϋπάρξει, όχι φτωχοί, πτωχευμένοι, κανονικά και με τον νόμο. Και ήμασταν πάλι με το διαβατήριο στο χέρι. Κάπως έτσι απέκτησα κι εγώ συγγενείς στο Νιου Τζέρσι, στη Μελβούρνη, και ο παππούς μου, ο Γιάννης Πελώνης, έστρωσε ράγες τρένου από τις μεσοδυτικές πολιτείες έως την Καλιφόρνια. Η διαφορά είναι άλλη. Είναι η συνολική στάση του ελληνικού κράτους και των ταγών του τότε. Το σημαντικότερο δεν είναι πόσο και από πού θα δανειστούμε, όσο δύσκολο κι αν είναι να το καταλάβουν αριστεροί σκιντζήδες και φιλελέδες γόνοι.


Το κράτος το οργανώσαμε οι άνθρωποι εκχωρώντας του το μονοπώλιο της βίας, για να μην τρώμε ο ένας τον άλλον, ώστε με κανόνες και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα να μας προστατεύει από τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς εχθρούς. Γι’ αυτό πήραμε τα όπλα μας και τα θέσαμε στην υπηρεσία της φυλής, μετά της πόλης, μετά της αυτοκρατορίας και τελικά του έθνους κράτους. Και οι ταγοί μας, οι στρατιωτικοί μας, οι αστυνομικοί μας, οι υπάλληλοι, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Α/ΓΕΕΘΑ έως τον τελευταίο κλητήρα και στρατιώτη ή αστυφύλακα, ορκίζονται πίστη στο Σύνταγμα και στους Νόμους του κράτους, στη Σημαία, κάθονται κλαρίνο μπροστά της και γι’ αυτό, όταν περνούν ο σημαιοφόρος και το άγημά του, δεν χαιρετούν κανέναν και όλοι σηκώνονται να τη χαιρετίσουν.

 
Το πρώτιστο λοιπόν καθήκον που έχουν από το Σύνταγμα και τους νόμους οι ηγέτες μας είναι η πίστη στο Εθνος και στην Ορθοδοξία, η προστασία της εδαφικής ακεραιότητας και των εθνικών συμφερόντων της Πατρίδας. 


 Η κυβέρνηση αυτή λοιπόν είναι επίορκη. Προσκάλεσε στίφη μουσουλμάνων εποίκων στην Πατρίδα. Σε συνεργασία με ξένους παράγοντες και μία διεφθαρμένη αλητεία ΜΚΟ και «αλληλέγγυων» επιδοτεί αυτόν τον εποικισμό, την αλλοίωση του πληθυσμού, ενώ με νομοθετήματα μοιράζει αφειδώς την ιδιότητα του Ελληνα πολίτη σε ανθρώπους παντελώς ασύμβατους με τον Ελληνισμό και αναφομοίωτους. Η πολιτική τους είναι μαγνήτης για τους δουλεμπόρους και τους λαθρομετανάστες πελάτες τους, κάτι σαν «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», ενώ ανέλεγκτοι μηχανισμοί ξένων και ντόπιων ΜΚΟ κερδοσκοπούν με θύμα την Ελλάδα. Η Λέσβος είναι ήδη γκέτο των δουλεμπόρων, αφανών και εμφανών, στα όρια της καταστροφής.
 
Στο μέτωπο των Σκοπίων οδήγησαν τη χώρα σε μία πρωτοφανή ήττα, τροφοδοτώντας τον σκοπιανό σοβινιστικό μύθο και κάνοντας αδιανόητες παραχωρήσεις με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.  


Ακόμη δε περιμένουμε να μάθουμε τα ανταλλάγματα για την απελευθέρωση των αρπαγέντων στρατιωτικών μας. 


Εχουμε λοιπόν μία κυβέρνηση που έχει κουρελιάσει τον όρκο της, που ευνοεί τον ισλαμικό εποικισμό και την αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού, αντί να ενθαρρύνει με πρακτικά μέτρα τις γεννήσεις Ελλήνων, και αβαντάρει ξένα συμφέροντα και ξένους σοβινισμούς. Μία κυβέρνηση που, συνεπικουρούμενη από ένα παρακράτος δημοσιογραφούντων, καθυβρίζει τον ίδιο τον λαό της και κάθε φωνή αντίστασης στην ανθελληνική και αντισυνταγματική πολιτική της ως δήθεν «ακροδεξιά», «φασιστική» κ.λπ.
 
Είναι μία πολιτική ύβρεως, αλλά ταυτόχρονα παραβιάζει και την τυπική νομιμότητα, αφού κάνει αδιανόητες πράξεις και παραλείψεις σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, της συλλογικής μας ασφάλειας, αλλά και της ταυτότητας του έθνους. Είμαστε ένα έθνος που κινδυνεύει από την ίδια την κυβέρνησή του.
 

Το κύμα όμως έχει γυρίσει στις ΗΠΑ και γυρίζει ήδη και στην Ευρώπη, όπως στην Ιταλία. Είναι απόλυτη εθνική ανάγκη μία πολιτική ανάσχεσης της ισλαμικής λαθραίας πλημμυρίδας, μπροστά στην οποία έχουν ευτελιστεί οι νόμοι μας. Σχεδόν ουδείς πια συλλαμβάνεται και παραπέμπεται στο δικαστήριο για παράνομη είσοδο στη χώρα. Το εγχώριο σύστημα κερδοφόρου ανθελληνικού «ανθρωπισμού» τούς υποδεχεται όλους ως νόμιμους, ωσάν να είναι «δικαίωμά» τους να μπαινοβγαίνουν. Λες και η χώρα έχει πόρτες αμερικανικού σαλούν. Ολα υπάρχουν υπέρ των παρανόμων και βρίζουν και στοχοποιούν την πλειονότητα των διαμαρτυρόμενων γηγενών, των νόμιμων πολιτών αυτής της χώρας.


Αυτό το κύμα αναίρεσης της γάγγραινας της «πολιτικής ορθότητας»...

 το Κίνημα Αποκατάστασης της Ελευθερίας στα Ευρωπαϊκά Εθνη, είναι ήδη στη χώρα μας. Τον σπόρο αυτής της αρχαίας βελανιδιάς, τον δρυ των αρχέγονων ελληνικών και ευρωπαϊκών δασών, ποτίζει η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και μαζί με κάθε εθνική κοινωνική δύναμη που αντιστέκεται στον αφανισμό μας. Θα τιμωρήσουμε τους επίορκους, θα διώξουμε τους παράνομους και θα φυλάξουμε και θα ανατάξουμε τη χώρα, ανακτώντας την ελευθερία της. Αυτές είναι οι βασικές προϋποθέσεις και για την αληθινή ανάπτυξη, που δεν νοείται σε χώρα υποτελή, θνήσκουσα δημογραφικά και με λύκους να παριστάνουν τα τσοπανόσκυλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: