"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΣΥΡΙΖΟΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΙΣΤΑΝ: Οι (ανθέλληνες λαθρολάγνοι) φίλοι, στα δύσκολα φαίνονται....



Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Financial Times η Ελλάδα είναι έτοιμη να υποδεχτεί πίσω πρόσφυγες και μετανάστες βοηθώντας τη Γερμανία.  


Η βρετανική εφημερίδα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια νέα συμφωνία με την Άνγκελα Μέρκελ προκειμένου να διευκολύνει τη Γερμανία να επιστρέψει αιτούντες άσυλο σε άλλες χώρες της Ευρώπης.  


Ο εξαίρετος διαπραγματευτής και πρωθυπουργός της Ελλάδας για ακόμη μια φορά απέδειξε την απόλυτη υποταγή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις γερμανικές ορέξεις. 


 Έχουμε και λέμε. 


Παίρνουμε πίσω χιλιάδες πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες που πέρασαν από την Ελλάδα και σήμερα βρίσκονται στη Γερμανία, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Εξάλλου αυτή είναι η αριστερόστροφη αριστερά η οποία μας απέδειξε ότι έναντι του χρήματος μπορούν να ξεπουλήσουν και την ίδια τους τη ψυχή. Ο πρωθυπουργός που πριν την εκλογή του έσκιζε μνημόνια, αντιστεκόταν στους Ευρωπαίους και φώναζε με σθένος "Go back madam Merkel" στην χθεσινή συνέντευξή του έκανε την εξής δήλωση ''Δεν είναι δίκαιο όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πάνε στη Γερμανία, αν πιστεύουμε ότι αυτό είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα. Δεν μας ενδιαφέρει το γεγονός ότι ίσως να έχουμε κάποιες επιστροφές από τη Γερμανία εάν αυτό βοηθήσει''.  


Ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπιζόμενος την καγκελάριο και τις πολιτικές της αποφάσισε να εξισώσει το βάρος που σηκώνει σε αυτή τη κρίση η Ελλάδα με αυτό που σηκώνει η Γερμανία. 


Με το απίστευτο πολιτικό δώρο του Έλληνα πρωθυπουργού προς την Γερμανίδα καγκελάριο η ελληνική κοινωνία θα "βουλιάξει" καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα κέντρα υποδοχής. Θα μετατραπούμε σε αποθήκη ανεπιθύμητων από τους "εταίρους" μας, ψυχών.  


Εύλογα πλέον διαπιστώνει και ο τελευταίος νοήμων, μετανιωμένος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο πολιτικό "υπηρέτη" ξένων συμφερόντων που στο βωμό του χρήματος και της καρέκλας δε θα διστάσει να θυσιάσει τα πάντα


Οι Έλληνες πολίτες όντας θεατές παρακολουθούν καθημερινά ένα θέατρο παραλόγου με πρωταγωνιστές μια ανθελληνική κυβέρνηση. Η σημερινή κυβέρνηση παίζει παιχνίδια έναντι των Ελλήνων αλλά και των ταλαιπωρημένων ανθρώπων που πρόκειται να έρθουν. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Ελλάδα του Τσίπρα προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει στους πρόσφυγες και μετανάστες τις αθλιότερες συνθήκες διαβίωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  


Ο σκοπός ωστόσο αγιάζει τα μέσα λένε, οπότε...

 όταν πρόκειται για χρυσές ευκαιρίες το να είσαι κερδοσκόπος σε θέματα προσφυγιάς και ανθρωπιστικής κρίσης είναι θεμιτό...




Δεν υπάρχουν σχόλια: