"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΤΟΥΡΚΙΑ: O Yπουργός Υγείας των πασάδων συνάντησε τον "γίγαντα" ομόλογό του Α. Λυκουρέντζο !!!

Επιτυχής η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας της Τουρκίας στην Ελλάδα στα πλαίσια στενής συνεργασίας των δύο χωρών. Στις 10:30 π.μ. χθες συναντήθηκε ο Υπουργός Υγείας της Τουρκίας Δρ. Μεχμέτ Μουεζίνογλου με τον ομόλογό του Υπουργό Α. Λυκουρέντζο στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν θέματα συνεργασίας των δύο χωρών στα πλαίσια της συμφωνίας που υπεγράφη στην Αθήνα το 2005 για τη συνεργασία του τομέα Υγείας των δύο χωρών. Στην ίδια συνάντηση ο Διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας Δρ. Πάνος Ευσταθίου παρουσίασε λεπτομερώς τις δραστηριότητες του Ε.Κ.ΕΠ.Υ.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η συνεργασία Ελλάδας και Τουρκίας στη διαχείριση κρίσεων σε περιπτώσεις καταστροφών καθώς και η εκπαίδευση των νοσοκομείων.
 

Η συνεργασία αυτή θα δώσει μεγαλύτερες δυνατότητες για την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με τον τομέα Υγείας.

e-typos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: