"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Σε νομοσχέδιο για την ενέργεια "τρύπωσε" το Τζαμί στο Βοτανικό ο Παπακωνσταντίνου

Από ότι φαίνεται τον υπουργό περιβάλλοντος κ. Παπακωνσταντίνου δεν τον έχει προβληματίσει το μακελειό που έγινε στην Νορβηγία που ο δράστης ισχυρίζεται ότι διαφωνούσε με την... πολυπολιτισμικότητα και ιδιαίτερα με τους Ισλαμιστές που έχουν κατακλύσει τη χώρα του.

Ούτε ότι το γειτονικό μας Κόσοβο που επιθυμεί να γίνει η Μέκκα του Ισλάμ στα Βαλκάνια.  

Ούτε ακόμα και η πρόσφατη καταδίκη της Τουρκίας από την επιτροπή της γερουσίας της αμερικανικής βουλής για την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη ,αλλά προχωρά ακάθεκτος στο έργο του προκαλώντας ξανά και στο νέο του υπουργείο.

Ούτε ακούει τις φωνές που η Ελλάδα επιβάλλεται να οχυρωθεί γιατί είναι το μοναδικό ανάχωμα του Ισλάμ στην Ευρώπη.

Στο νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή για την ενέργεια, υπήρχε σχετική τροπολογία που μεταξύ άλλων προβλέπει και τη δημιουργία τζαμιού στο Βοτανικό.

Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ ξεσηκώθηκαν με αποτέλεσμα να αποσύρει προσωρινά την τροπολογία ,αλλά όπως εξήγησε θα την εντάξει σε άλλο πολυνομοσχέδιο χωρίς αλλαγές.

Η προκλητικότητα και η αλαζονεία του σε όλο της το μεγαλείο.

AEGEAN TIMES

Δεν υπάρχουν σχόλια: