"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Έλληνες πολιτικοί. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων

Γράφει ο Θωμάς  Αναστασιάδης
Συνταξιούχος

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι είστε οι ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ της πατρίδας μας?
 
Τι είναι αυτά τα καμώμωτά σας και τρώγεστε μεταξύ σας σαν ..... μέρα-νύχτα?
 
Δεν καταλαβαίνετε ότι οι ψηφοφόροι σας,  σας έχουμε σιχαθεί επειδή βλέπουμε ότι δεν σας ενδιαφέρει η Ελλάδα, που είναι στο χείλος του γκρεμού αλλά τα κόμματά σας, τα κομματάκια και τα αποκόμματά τους?
   
Βάλτε νερό στο κρασί σας και γίνετε όλοι μαζί ενωμένοι, σαν μια γροθιά, για να προλάβετε, έστω και την τελευταία στιγμή, το κακό που έρχεται.
 
Και να θυμάστε ότι: 
Aυτοί που σας έστειλαν, με την τίμια ψήφο τους στα 300 έδρανα, είναι Έλληνες, ορθόδοξοι  κατά 98%, και απαιτούν από σας να υπερασπιστείτε τα δίκαια και τα δικαιώματά τους, για τα οποία δώσατε όρκο στον ΘΕΟ ή στην ΤΙΜΗ  σας.
   
Αν το κάνετε, να είστε σίγουροι ότι οι απόγονοί σας θα έρχονται στα μνήματά σας, όταν φύγετε απ' αυτόν τον κόσμο, για να σας θυμούνται και όχι για να σας ουρούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: