"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ - ΔΥΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Χειροκροτητές βδελυγμάτων

 


Στη φωτογραφία 1 βλέπετε τον τρανσέξουαλ κωμικό Τζόρνταν Γκρέι να έχει τσιτσιδωθεί σε ζωντανή εκπομπή στον κρατικό αγγλικό τηλεοπτικό σταθμό Channel 4 και να παίζει πιάνο με το πέος του!

Αυτή η εμετική ασχήμια μεταδόθηκε περίπου στις 9 το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου και το κοινό, αντί να γιουχάρει αυτόν τον ισοπάλαβο και να τον πάρει με τις ντομάτες και τα γιαούρτια, τον καταχειροκρότησε!


Από ευμενώς ουδέτερες έως διθυραμβικές ήταν και οι κριτικές που δημοσιεύτηκαν γι’ αυτή την αθλιότητα σε διάφορους ιστότοπους, όπως αυτός της βρετανικής διαδικτυακής εφημερίδας independent.

Οι λογικοί άνθρωποι, με στοιχειώδη αίσθηση αξιοπρέπειας και λογικής, έχουν ευνουχιστεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε φοβούνται να πουν τα αυτονόητα – δηλαδή ότι αυτός ο τύπος που ξεβρακώθηκε για να παίξει πιάνο με μέλος του σώματός του, το οποίο θέλει να κόψει, χρειάζεται επειγόντως ψυχίατρο και όχι τηλεοπτικό στασίδι σε εκπομπή.

Ο μόνος τρόπος να αντιστραφεί το κλίμα της καλπάζουσας παρακμής είναι να λέμε, να γράφουμε και να εκφράζουμε την αλήθεια ωμή ως έχει και να μην την ψιμυθίζουμε για να μη στενοχωρηθούν όσοι θίγονται από αυτήν.


● Και κάτι για το τέλος: Ο παλαβός στην Αγγλία δεν είναι ο πρώτος που έπαιξε πιάνο με το πέος του σε τηλεοπτική εκπομπή καταχειροκροτούμενος. Εχει προηγηθεί σ’ αυτή την αθλιότητα...

 

 ο παγκόσμιος καραγκιόζης που ακούει στο όνομα Βολοντίμιρ Ζελένσκι (βλ. φωτό 3).



● Ηθικό δίδαγμα: Αν χειροκροτάς βδελύγματα, καταστρέφεται η χώρα σου.

 

Aπό το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: