"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΟ: Μας περνάει για ηλίθιους - Τί δεν καταλαβαίνεις?



Αφελής, μειωμένης αντίληψης, αμετανόητα στρατευμένη στην αριστερά, αθεράπευτα συριζαία; 


 Ποιος χαρακτηρισμός αποδίδει καλύτερα την πρεμούρα της Χαρούλας να σπεύσει να υπερασπιστεί την καταδικασμένη Μυρσίνη Λοΐζου;
 

Δήλωσε: «Τη γνωρίζω από παιδάκι. Μου είπε τι είχε συμβεί μετά από μία κλήτευση, που έλαβε, γιατί ντρεπόταν. Είναι πολύ έντιμη. Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη, που δεν δικαιούταν.»
 

Πείστηκε η κα Αλεξίου ότι το φιλαράκι της η Μυρσίνη επί 5,5 χρόνια δεν είχε πάρει χαμπάρι πως έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη της μακαρίτισσας της μάνας της και νόμιζε ότι το κράτος της χαρίζει κάθε μήνα χρήματα.
 

Χάρις, είσαι τόσο ηλίθια ή περνάς εμάς για ηλίθιους;
 

Ειλικρινά, δεν αντιλαμβάνομαι την εμμονική προθυμία κάποιων καλλιτεχνών να συνεχίζουν να εκτίθενται για το ΣΥΡΙΖΑ, παρά το ότι πατάνε τη μια μπανανόφλουδα μετά την άλλη. 


Την πάτησε η χριστιανή μια φορά με τα γάντια και τις γραφικές συναυλίες · τι ξαναμιλάει τώρα;!
 

Ίσως τελικά είναι...


 απλά ο εθισμός στη δημοσιότητα, από τον οποίο δεν μπορούν να αποτοξινωθούν τώρα που η καλλιτεχνική τους καριέρα δύει οριστικά. Το μότο μάλλον είναι «πες καμιά μπαρούφα να μας παίξουν».
 

Φαίνεται ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος, που η - ομολογουμένως σπουδαία - τραγουδίστρια μπορεί πλέον να αξιοποιεί τη φωνή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: