"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΑΝΕΛέητο ΣΟΥΡΓΕΛΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Ο Αλέξης και η Περιστέρα (μαζί και η Δούρου) θα πάνε στις κηδείες των παιδιών που αγκάλιασαν οι φλόγες? - Mπορεί οι γονείς τους να μην είναι Χορηγοί, τα παιδιά όμως ήταν αθώα

Γράφει ο Χορηγός


Οχι, δεν θα μας προδώσουν ο Αλέξης και η Περιστέραπήραμε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία. Ακόμη κι αν χρειαστεί να τους φρουρούν 7.000 οξυδερκείς αστυνομικοί και ισάριθμοι στρατιώτες, ο Αλέξης και η Περιστέρα θα ακολουθήσουν την νεκρώσιμη ακολουθία των παιδιών που τύλιξαν οι πύρινες φλόγες


Μπορεί να μην ήταν παιδιά πλούσιων γονιών από εκείνους που διαχρονικά ταίζουν  τους πολιτικούς όλου του πολιτικού φάσματος, από την αριστερά έως την άκρα δεξιά.




Ειδικά όσοι πρόκειται να γίνουν πρωθυπουργοί σπεύδουν στις αυλές της διαπλοκής (στα 4), να πουν τα κάλαντα και να πάρουν το φιλοδώρημά τους. Οι γονείς των παιδιών αυτών δεν έκαναν μπίζνες με το δημόσιο ώστε να είναι χρήσιμες οι υπογραφές των κατά καιρούς Σπίρτζηδων αλλά και των πρωθυπουργών.



Δεν παύουν όμως τα παιδάκια να είναι τα αθώα θύματα αυτής της κόλασης. Τα παιδιά και τα ζώα: Ούτε έχτισαν παράνομα, ούτε ψήφισαν. O Aλέξης και η Περιστέρα λοιπόν οφείλουν να πάνε στις κηδείες των παιδιών κι ας τους αποδοκιμάσει το πλήθος. 


Μάλιστα η Περιστέρα θα μπορούσε να φορέσει ένα πέθνιμο μαύρο φόρεμα σαν κι αυτό της Αχτσιόγλου που κάνει ωραία αντίθεση με την παρκαρισμένη λευκή μερτσέντες.



Θα μπορούσε να τους συνοδεύει και η Αννέτα Καββαδία και η σύζυγος του Σπίρτζη και φυσικά η Ρένα Δούρου. 


 Επίσης η σύζυγος του διοικητή της Τροχαίας, του διοικητή της Πυροσβεστικής, του Νίκου Τόσκα και λοιπών κατσιαπλιάδων της εξουσίας που έκαψαν 100 ανθρώπους.



Ολοι αυτό το θλιβερό εξουσιαστικό μπουλούκι εποχούμενοι των πολυτελών κρατικών αυτοκινήτων οφείλουν να πάνε στις κηδείες των παιδιών που τα κορμάκια τους έγιναν στάχτη γιατί...

 οι σατυροβαρκάρηδες του κέντρου επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής απλά παρακολουθούσαν τη φωτιά-άβουλοι παρατηρητές-, γιατί οι σατυροβαρκάρηδες διοικητές της Τροχαίας τους έστειλαν στις ποντικοπαγίδες των Φράγκων του Ματιού.



Αυτοί είναι διαχρονικά οι κυβερνώντες: Κατσιαπλιάδες και σατυροβαρκάρηδες. Μόνο που ετούτοι εδώ, οι ταγαροσυριζαίοι, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο καθεστωτικού αμοραλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: