"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟ Ν.3185/03 ΑΠΟ ΟΑ

Από το Σωματείο Ιπτάμενων Καμπίνας(ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ Ν.3185/03 ΑΠΟ ΟΑ)
ΑΙΣΧΟΣ ! - ΝΤΡΟΠΗ! ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ
ΚΟΠΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 260 ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!
ΠΟΙΑ «ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ»;
Με αυτό το «σλόγκαν» ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών νομοθέτησε το κλείσιμο της Ολυμπιακής Αεροπορίας και έδωσε παροχές 1,3 δις. σε 2.500 μόνιμους εργαζόμενους της Ο.Α. (Ασφαλιστική Ενίσχυση 50%, Bonus Κοινωνικής Προστασίας, Δικαίωμα Πλήρους Συνταξιοδότησης) με το σκεπτικό ότι αποχωρούν «πρόωρα» από την Ο.Α.
Όλη η βουλή τότε φώναζε με απόλυτη διακομματική συμφωνία (ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Κ.Κ.Ε) ότι οι ουσιαστικά και τυπικά, μόνιμοι εργαζόμενοι της Ο.Α που εκδιώχθηκαν πρόωρα και υποχρεωτικά από την Ολυμπιακή Αεροπορία είναι οι 260 Ι/Σ Ι/Φ του ν.3185/03 και όλα τα κόμματα της βουλής (πρωτοφανές) κατέθεσαν κοινές τροπολογίες για την αποκατάστασή μας αναγνωρίζοντας την «εξόφθαλμη αδικία»
Το ίδιο και η κυβέρνηση που δια στόματος του Κωστή Χατζηδάκη δήλωνε 2 φορές (τότε Οκτ. 2008 αλλά και Μαρ. 2009 – όντας ήδη Υπουργός Ανάπτυξης) στη βουλή ότι σύντομα θα έφερνε ειδική διάταξη για την αποκατάσταση της αδικίας, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την πρωτοβουλία για την κατάθεση σχετικής τροπολογίας.
Τώρα, δέκα μήνες μετά, ο πανίσχυρος Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης που μεριμνά και κόπτεται για τους εργαζομένους (!) ισχυρίζεται ότι δεν «πρόλαβε» (!) και ρίχνει την ευθύνη πότε στον κ. Παπαθανασίου και πότε στον κ. Στυλιανίδη, δηλώνοντας ακόμα και τώρα ότι προσπαθεί αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση!
Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας αποδείξατε ότι ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ είναι να δίνεις 1,3 δις. στους συναδέλφους μας που ΘΑ φύγουν με το κλείσιμο της Ο.Α. και ούτε ένα ευρώ σε εμάς τους 260 πραγματικά πρόωρα εκδιωχθέντες.
Στις 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Τιτάνια η Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου μας και κάτω από το φως των διαφαινόμενων τελευταίων εξελίξεων πήραμε ομόφωνα τις ακόλουθες αποφάσεις.

Να καταψηφίσουμε στις ερχόμενες εκλογές το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για τα 5 χρόνια κοροϊδίας και εμπαιγμού!
Να προσβάλλουμε τον Ν. 3717/08 προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας κλονίζοντας έτσι το όλο εγχείρημα της πώλησης της ΟΑ.
Να δημιουργήσουμε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο που θα παρουσιάζουμε και θα αναλύουμε όλες τις πτυχές της πρωτοφανούς για Ευρωπαϊκά δεδομένα αδικίας εις βάρος μας
Να οργανώσουμε αλλά και να συμμετέχουμε σε όλα τα blogs και τα δικτυακά φόρα για να δημοσιοποιήσουμε –τώρα προεκλογικά- τις υποσχέσεις αλλά και τις πράξεις και παραλείψεις όλων των ενεχόμενων προσώπων ονομαστικά στο ανοσιούργημα που διέπραξαν εις βάρος μας
Να εντείνουμε τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις με διαμαρτυρίες και παραστάσεις απαιτώντας τη δίκαιη λύση του χρονίζοντας προβλήματός μας.
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και ελπίζουμε ότι η όποια επόμενη κυβέρνηση να «φοράει παντελόνια» (λόγια του Κωστή Χατζηδάκη) και να τηρεί το λόγο και τις υποσχέσεις της και να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της.

Γιαννόπουλος Σταύρος (Προεδρος)
Μιχαηλίδου Μαρία (Γενική Γραμματέας)

ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ:

H παραπάνω ανακοίνωση δημοσιεύεται στα πλάισια της πολυφωνίας που χαρακτηρίζει το RADAR, παρά το γεγονός οτι ο "Αγρυπνος Φρουρός" ΔΙΑΦΩΝΕΙ έντονα με αυτήν

Πιο συγκεκριμένα:

Κύριοι "αδικιμένοι" του Σωματείου Ιπταμένων Καμπίνας

ΟΙ ΙΔΙΟΙ στην δακρύβρεχτη ανακοινωσή σας, τους ευνοημένους κηφήνες που μεταταχτηκαν τους χαρακτηρίζετε "προωρα" αποχωρήσαντες ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ

Αν είσασαν και εσεις στην λίστα των μεταταγμένων στην ΥΠΑ κηφήνων το ΠΡΟΩΡΑ θα το βάζατε σε εισαγωγικά ή θα τα ΞΕΧΝΑΓΑΤΕ τα εισαγωγικά?

Όπως όλοι σε αυτή τη χώρα κοιτάτε ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ

Αντι να διαμαρτήρεστε που ο Ελληνικός λαός θα συνεχίζει να ταϊζει αργόσχολους, πιέζετε για να μπείτε και εσεις στη "λίστα"

Υπαρχει όμως κατι που συμφωνώ μαζί σας.

Λετε ΜΑΥΡΟ στην ΝΔ.

Εγκρίνω και επαυξάνω, επεκτείνοντας το ΜΑΥΡΟ σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ κηφήνων, συμπεριλαμβανομένων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ

Την ΥΓΕΙΑ σας την έχετε, ΔΟΥΛΕΨΤΕ και βγάλτε το ψωμί σας ΠΕΤΩΝΤΑΣ και όχι αράζοντας σε γραφεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: