"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Γενοκτονία των ζώων στο όνομα της προστασίας τους! ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ (http://www.opengov.gr/ypes/?p=7919) ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ



ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ (http://www.opengov.gr/ypes/?p=7919) ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ

 

Του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

 

Πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος πως όταν ΟΛΑ τα σκυλιά στειρωθούν, εκτός από εκείνα που αναπαράγονται σε κυνοτροφεία, σε 10 χρόνια το πολύ θα έχουν εκλείψει ΟΛΕΣ οι ράτσες εκτός εκείνων που αναπαράγουν τα κυνοτροφεία. 

Και επειδή τα κυνοτροφεία είναι εμπορικές επιχειρήσεις θα αναπαράγουν εκείνα που "πουλιούνται". 

Εάν η ζήτηση είναι μικρή, για τον κρητικό ιχνηλάτη για παράδειγμα, δεν θα παράγουν κανέναν.  

Διότι για κάθε φυλή δεν αρκούν δύο γονείς. Πρέπει να υπάρχουν αρκετά άτομα, αρσενικά και θηλυκά, για να αποφεύγονται οι αιμομιξίες. Αυτό έχει μεγάλο ανελαστικό κόστος. 

Ο ηλίθιος νόμος δεν προβλέπει μια τράπεζα γονιδίων πριν ξεκινήσει η "εξόντωση δια της ζωοφιλίας", δηλαδή, διάσωση από τον ακρωτηριασμό π.χ. 30 ατόμων για κάθε ράτσα.  

Μέχρι τώρα, για κάθε καθαρόαιμη ράτσα, υπάρχει ένα δίκτυο ιδιωτών εκτροφέων, που ζευγαρώνουν τα σκυλιά τους και τα διαθέτουν στους ενδιαφερόμενους, πολλές φορές και επί παραγγελία. Ή λοιπόν το κουτάβι θα πάει στις 10.000 ευρώ και δεν θα το αγοράζει κανένας ή...

 

 μια παράδοση κυνοφιλίας 5000 ετών θα σβήσει

Γενοκτονία των ζώων στο όνομα της προστασίας τους! 

Ο μπολιτιζμός προχωράει.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: