"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΣΥΡΙΖΑίικο ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ: Τα χαρτζιλίκια του εποικισμού

Η κυβέρνηση συνεχίζει με ταχύτητα, συστηματικότητα και φανατισμό την προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδας σε hot spot. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος στον λογαριασμό του στο twitter ανάρτησε είδηση για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την υφυπουργό Δικαιοσύνης και Εσωτερικής Ασφάλειας της Νορβηγίας Hilde Barstad.

Εκεί, όπως αναφερόταν στο σχετικό άρθρο, ο κ. Κουμουτσάκος «ευχαρίστησε την κυρία Barstad για τη χρηματοδότηση ύψους 7.632.000 ευρώ που παρέχεται από το πρόγραμμα “Άσυλο και Μετανάστευση” του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EEA Grants). Μέσω της χρηματοδότησης αυτής θα δημιουργηθούν 1.000 νέες θέσεις φιλοξενίας για ασυνόδευτα παιδιά και ευάλωτους αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα». Επίσης, ο κ. Κουμουτσάκος συνυπέγραψε με τον υπουργό Αναπτυξιακής Συνεργασίας της Δανίας Rasmus Prehn συμφωνία «προσφοράς» από τη Δανία προς την Ελλάδα, ύψους περίπου 3.000.000 ευρώ, για τη στήριξη των ασυνόδευτων ανηλίκων.  


Τα χαρτζιλίκια του εποικισμού γίνονται αντικείμενο… πανηγυρισμών από την πλευρά της κυβέρνησης.

Αντί να αποθαρρύνονται τα ρεύματα των ισλαμιστών εποίκων να συρρέουν στη χώρα μας, ενθαρρύνονται από τους κυβερνητικούς παράγοντες, που επιχαίρουν για πράξεις οι οποίες προκαλούν την καταστροφή του ελληνικού πολιτισμού και την αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού της πατρίδας μας.

Μάλλον είναι αδύνατον να ανακοινώνονται τόσο αρνητικές για τον λαό και το έθνος πρωτοβουλίες εν είδει… διαφημίσεων της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής. Οι Ελληνες δεν ενθουσιάζονται με την ιδέα της διαμόρφωσης μιας πολυπολιτισμικής κουρελούς, όπως έχουν αποδείξει και με τις πρόσφατες κινητοποιήσεις τους σε διάφορες περιοχές της χώρας και με τις απαντήσεις τους σε δημοσκοπήσεις σχετικά με τη λαθρομετανάστευση και τους ισλαμιστές εποίκους που τοποθετούνται σε διάφορα τμήματα της επικράτειας και με την εν γένει συμπεριφορά τους. Οπότε, ο κύριος Κουμουτσάκος και κάθε άλλος υπουργός στην κυβέρνηση αποκλείεται να νομίζουν ότι κερδίζουν πολιτικές συμπάθειες ή εξασφαλίζουν ψήφους για τους εαυτούς τους και για το κόμμα τους δηλώνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι η Ελλάδα χαρτζιλικώνεται από άλλες ευρωπαϊκές χώρες για να καταντήσει hot spot


Προφανώς, αυτού του είδους οι εξαγγελίες δεν απευθύνονται στο εσωτερικό της χώρας αλλά στο εξωτερικό. Οι εμπλεκόμενοι στα προαναφερθέντα υπουργοί, σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, δείχνουν να στοχεύουν να πείσουν και άλλες κυβερνήσεις να διαθέσουν κονδύλια για να στριμωχτούν ακόμα περισσότερα εποικιστικά ρεύματα στην Ελλάδα.

Οι πολίτες αυτής της χώρας δεν είναι τριτοκοσμικοί για να πανηγυρίζουν για μερικά εκατομμύρια ευρώ που δίδονται ως αντίτιμο για την υποδοχή και τη συντήρηση χιλιάδων ανήλικων και ενήλικων αλλοδαπών. Θα χαρούν όταν...



 αποκτήσουν κυβέρνηση που θα μεριμνά πρώτα για τους Ελληνες.

 

Editorial της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: