"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Σόιμπλε, δώσε κι άλλο πόνο στον γραικύλο λαό των σημερινών βλαμμένων νεοελλήνων αποφοίτων της Σχολής Μενεγάκη-Καρανίκα !

Γράφει η Ιόλη Πιερίδη


Θεέ μου (είμαι και άθεη!) πόσο γραικύλος λαός!!!


Πόσο αξίζει στους ανοήτους Ελληνάρες αυτό που τους συμβαίνει.


Αγαπητέ Σόιμπλε δώστους κι άλλο πόνο. Δώσε πόνο στους υπαλλήλους του κρατικού μηχανισμού που στέλνουν φακέλους βόμβες στον Λουκά Παπαδήμο ο οποίος έκανε μια προσπάθεια να μεταρρυθμίσει το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος και έπρεπε να τιμωρηθεί γι΄αυτό.


Δώσε πόνο στα ανόητα ανθρωπάρια, τις οδαλίσκες μιας χούφτας θαλασσοδανεισμένων μηντιαρχών, οι οποίοι δεν ξέρουν τι γράφουν, τι λένε, τι εύχονται. Δεν είναι το σκοτάδι της ψυχής τους και η πνευματική τους αναπηρία εκείνη που τρομάζει. Είναι το γεγονός ότι οι ηλίθιοι βλαμμένοι, ψεκασμένοι Ελληνες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Το Μνημόνιο γεννά δεκάδες χιλιάδες νέους ψεκασμένους Ελληνες που εξαπλώνονται επικίνδυνα στην ατμόσφαιρα.


Θέλω να σας μεταφέρω την σκηνή που μου περιέγραψε ένας φίλος μου πριν λίγο. Ο άνθρωπος περπατούσε σε ένα δρόμο της Βούλας και για κάποιο λόγο γλίστρησε και έπεσε στο σημείο που βρισκόταν η στάση ενός σχολικού. Καθώς ήταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο σταμάτησε το σχολικό για να πάρει έναν 11χρονο μαθητή. Ο μαθητής κοίταξε τον πεσμένο άνθρωπο δεν έδωσε σημασία και ανέβηκε στο σχολικό σαν να μην έτρεχε τίποτε. Γύρευε τι του έχουν διδάξει οι οξυδερκείς γονείς του οι οποίοι με την σειρά τους είναι πνευματικά παιδιά του Κοντομηνά, του Κυριακού, του Μπόμπολα, του Κουρή.


Η παιδεία των σημερινών βλαμμένων νεοελλήνων που στέλνους τους φακέλους βόμβες είναι...
 παιδεία της Σχολής Μενεγάκη. Οπως ο Καρανίκας έμαθε ελληνικά μέσω της Μενεγάκη έτσι και ολόκληρες γενιές Ελλήνων έμαθαν να μιλάνε από την Μενεγάκη, τη Πάνια, την Κορομηλά, τη Σπυροπούλου, την έχεις πακέτο. Οι σημερινές ελληνίδες τηλεφωνούν στην μάνα τους και της μιλάνε σαν να ακούς την Σπυροπούλου ή την Μενεγάκη.


Στην πραγματικότητα οι υπουργοί Παιδείας είναι ανύπαρκτοι. Στην Ελλάδα εκτός από τις άλλες αλλαξοκωλιές που κάνουν με το Δημόσιο οι χρεοκοπημένοι-θαλασσοδανεισμένοι μηντιάρχες είναι ταυτόχρονα και άτυποι υπουργοί Παιδείας. Καθότι η μοναδική εκπαίδευση του νεοελληναραίου είναι ότι αρπάξουν από την τηλεόραση. Η παιδεία των ελληναραίων είναι στα χέρια των καναλαρχών οι οποίοι ασελγούν στις δημόσιες συχνότητες.


Ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Κουρής, ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης έχουν στα χέρια τους την παιδεία του νεοέλληνα. Αυτοί με την σειρά τους χρησιμοποιούν Μαλέληδες, Παπαδάκηδες, Μενεγάκηδες και σια για να εκπαιδεύσουν τηλεοπτικά τον Ελληνάρα.


Ο κρατικός υπάλληλος που σχεδίασε την συνδεσμολογία των φακέλων βόμβα είναι ένας αργόμισθος υπάλληλος σε συγκεκριμένη υπηρεσία-όχι απαραίτητα στην διαχρονικά διεφθαρμένη-σήκω χόρεψε κουκλί μου-ΕΥΠ αλλά σε κάποια αντίστοιχη “ευαίσθητη” υπηρεσία που γνωρίζει από μέσα πάσης φύσεως συνδεσμολογίες.


Με μια χούφτα Ολιγάρχες να μαμούν και να δέρνουν, να έχουν στον έλεγχό τους την παιδεία του ψεκασμένου Ελληνα αντιλαμβάνεστε τι πρόκειται να ακολουθήσει στα επόμενα 45 χρόνια για τα οποία η Γερμανία θα απαιτεί πλεόνασμα 3,5%!!!


Η Κολομβία των Βαλκανίων και ο ψεκασμένος λαός της ετοιμάζονται για μια ακόμη φορά να γράψουν ιστορία-τρομάρα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: