"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΑΘΑΡΜΑΤΟΠΛΗΚΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Το τελευταίο βήμα που μπορεί να κάνει η Δύση, πριν τον πραγματικό Αστικό Πόλεμο με τα ισλαμοφασισταριά

Fiza Ráksi

Όπως βλέπετε, ακόμα και τώρα στο 2020, είναι δύσκολο να εξηγήσεις στους Φιλελέφτ και στα Παιδιά των Λουλουδιών, αυτούς δηλαδή που έχουν κάνει τη λέξη "Φασίστας" καραμέλα, ότι εκτός απ' τους Εθνικιστές και τους Χριστιανοταλιμπάν που είναι απλά Καραμπουρτζόβλαχοι Ρατσισταράδες, είμαστε και εμείς που φωνάζουμε ότι, φυσικά δεν είναι οι δήθεν "μπολιασμένοι" στην Ε.Ε., όλοι τους, Μαχαιροβγάλτες και Τζιχάντια.

Αλλά ας προσπαθήσω, για μια ακόμη φορά.

• Αυτό που κάποιοι γράφουμε, δυστυχώς μετά από κάθε βίαιη τρομοκρατική ενέργεια, είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό απ' αυτούς, βλέπουν τους αποκεφαλισμένους "Αλλόθρησκους" ή "Άθεους" και κυριολεκτικά τρίβουν τα χέρια τους.

• Η σιγή των "Μετριοπαθών" Μουσουλμάνων είναι πλέον εκκωφαντική, και καμία διάθεση δεν δείχνουν να καθαρίσουν το ακραίο Ισλάμ οι ίδιοι, από μέσα.

• Έχουν ήδη ξεβρακωθεί πλήρως τα τελευταία χρόνια στα σόσιαλ με τα εκατοντάδες χιλιάδες "χαχαχα", τα πανηγύρια και τις "καρδούλες" κάτω από κάθε είδηση για δολοφονημένο στο όνομα του "Αλλάχ" και του "Προφήτη" τους.

Οι περισσότεροι, όχι από Ανατολικές χώρες, αλλά "Ευρωπαίοι" δεύτερης και τρίτης Γενιάς Μουσουλμάνοι. Νέοι σε ηλικία, με ίνσταγκραμ, φέησμπουκ, τικ-τοκ, τουίτερ και iPhone.

• Ναι, δεν έπρεπε να φτάσουμε σε θρησκευτικά πικαρίσματα με φωτογραφίες του Charlie Hebdo στα δημόσια κτήρια, αλλά δυστυχώς, με τόσους Ποτάμηδες Ισλαμοαριστεριστές και Σοσιαλμπετόβλακες Ελιτιστές στις Δυτικές Κοινωνίες να αρνούνται επίμονα να δουν την πραγματικότητα, είτε αποκομμένοι απ' την Κοινωνία, είτε εγκλωβισμένοι σε ιδεολογίες των '90s και στη μανία τους για "Ανοιχτά Σύνορα", κάποιοι με ψευδαισθήσεις ότι το ακραίο Ισλάμ θα βοηθήσει μελλοντικά στην Κομμουνιστική ή ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα, είναι το τελευταίο βήμα που μπορεί να κάνει η Δύση, πριν τον πραγματικό Αστικό Πόλεμο και τις μαζικές απελάσεις. 

Και...

 

 πολύ άργησε.

Είμαι 100% με τον Μακρόν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: