"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΔΥΤΙΚΟΙ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ: Ντροπή σου Macron ! - O γίγας Benjamin Netanyahu ξεβρακώνει τους υποκριτές ηγετίσκους της εξισλαμισμένης Δύσης και τον ξεφτιλισμένο ισλαμοψυχοπονιάρη Macron που ζητά εμπάργκο όπλων στο ηρωικό Ισραήλ που πολεμά σε 7 μέτωπα ενάντια στους εχθρούς του πολιτισμού

 

Έχω ένα μήνυμα για τον πρόεδρο Macron
 

Σήμερα, το Ισραήλ αμύνεται σε 7 μέτωπα ενάντια στους εχθρούς του πολιτισμού.
 

Πολεμούμε στη Γάζα ενάντια της Ηamas, τους άγριους που δολοφόνησαν, βίασαν, αποκεφάλισαν και έκαψαν τον λαό μας στις 7 Οκτωβρίου.


Πολεμούμε στον Λίβανο ενάντια στη Hezbollah, την πιο δολοφονική ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο, η οποία σχεδίαζε μια ακόμη μεγαλύτερη σφαγή από την 7η Οκτωβρίου στα βόρεια σύνορά μας, και που εκτοξεύει για σχεδόν ένα χρόνο πυραύλους εναντίον των ισραηλινών πόλεων.


Πολεμάμε ενάντια στους Houthis στην Υεμένη και τις σιιτικές πολιτοφυλακές στο Ιράκ και τη Συρία, που μαζί έχουν εξαπολύσει εκατοντάδες drones και πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ.

Πολεμάμε ενάντια στους τρομοκράτες στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια, που προσπαθούν να δολοφονήσουν αμάχους στην καρδιά των πόλεων μας.

Και πολεμάμε ενάντια στο Ιράν, το οποίο την περασμένη εβδομάδα εκτόξευσε πάνω από 200 βαλλιστικούς πυραύλους απευθείας στο Ισραήλ και που βρίσκεται πίσω από αυτόν τον πόλεμο των επτά μετώπων εναντίον του Ισραήλ.
 

Καθώς το Ισραήλ πολεμά τις δυνάμεις της βαρβαρότητας με επικεφαλής το Ιράν, όλες οι πολιτισμένες χώρες θα πρέπει να στέκονται σταθερά στο πλευρό του Ισραήλ.

Ωστόσο, ο πρόεδρος Μacron και άλλοι ηγέτες της Δύσης ζητούν τώρα εμπάργκο όπλων κατά του Ισραήλ. 


Ντροπή τους.
 

Επιβάλλει το Ιράν embargo όπλων στη Hezbollah, στους Houthis, τη Hamas και σε άλλους αντιπροσώπους τους;
 

Φυσικά και όχι. Αυτός ο άξονας του τρόμου είναι ενωμένος.
 

Όμως οι χώρες που υποτίθεται ότι αντιτίθενται σε αυτόν τον τρομοκρατικό άξονα ζητούν embargo όπλων στο Ισραήλ.
 

Τι αίσχος!
 

Το Ισραήλ θα κερδίσει με ή χωρίς την υποστήριξή τους.

 
Αλλά η ντροπή τους θα συνεχιστεί πολύ μετά τη νίκη του πολέμου.
 

Διότι...

 

 υπερασπιζόμενοι τον εαυτό μας ενάντια σε αυτή τη βαρβαρότητα, το Ισραήλ υπερασπίζεται τον πολιτισμό ενάντια σε αυτούς που επιδιώκουν να επιβάλουν μια σκοτεινή εποχή φανατισμού σε όλους μας.
 

Να είστε βέβαιοι, το Ισραήλ θα πολεμήσει μέχρι να κερδηθεί η μάχη  για χάρη μας και για χάρη της ειρήνης και της ασφάλειας στον κόσμο».
 

Ντροπή σου Macron

Δεν υπάρχουν σχόλια: