"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΕΘΝΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: Παιδομάζωμα: Τα παιδιά μας που τ’ αρπάξαν, τα μάθαιναν ν’ αγαπάνε τον “Μεγάλο Πατέρα” Στάλιν και να μιλάνε “σλαβομακεδονικά”!

Γράφει (και δίνει πόνο στα Κομμουνιστοφασισταριά) η ΑΜΑΛΙΑ


🔴Σήμερα θα αναφερθώ στο μεγαλύτερο έγκλημα της αριστεράς κατά της ελληνικής φυλής, στο Παιδομάζωμα, με αφορμή την “Ημέρα Εθνικού Πένθους” που κήρυξε για τις 29 Δεκεμβρίου 1948, ο τότε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, για «τα παιδιά μας που τ’ αρπάξαν» (τίτλος ενός πολύ συγκινητικού τραγουδιού της Σοφίας Βέμπο, το οποίο σας συνιστώ να το βρείτε στο YouTube και να το ακούσετε).


🔴Το Παιδομάζωμα ξεκίνησε στα τέλη του 1947 και εντάθηκε μετά τον Μάρτιο του 1948. Στην αρχή, οι αριστεροί απήγαγαν τα παιδιά των ανδρών που είχαν στρατολογήσει βιαίως από τα χωριά, για να τα χρησιμοποιούν ως ομήρους και να αποφεύγονται φαινόμενα λιποταξιών. Εν συνεχεία, απήγαγαν εφήβους, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τους μικρότερους σε ηλικία ως βοηθητικό προσωπικό και να ρίξουν στην μάχη -ως “κρέας για τα κανόνια”!- τους μεγαλύτερους, μετά από μια σύντομη στρατιωτική εκπαίδευση στις χώρες του Παραπετάσματος.
 

🔴Αργότερα, όταν φάνηκε ότι χάνουν τον πόλεμο, απήγαγαν σωρηδόν τα παιδιά του κόσμου, προκειμένου να τα στείλουν στις κομμουνιστικές χώρες, να τα εκπαιδεύσουν ως γενίτσαρους και να τα στείλουν να πολεμήσουν κατά της ίδιας τους της Πατρίδας, στον 3ο ή στον επόμενο “Γύρο”! Τα παιδιά του ελληνικού λαού, μεταφέρονταν κυρίως στην Γιουγκοσλαβία, αλλά και στις υπόλοιπες κομμουνιστικές χώρες, πλην της ΕΣΣΔ.
 

🔴Οι μετακινήσεις των παιδιών προς τις κομμουνιστικές χώρες, γίνονταν κυρίως την νύχτα, μέσα από χιονισμένα βουνά, για να μην δίνουν στόχο. Μοιραία, πολλά παιδιά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, καθώς πέθαναν στον δρόμο, από το κρύο και τις κακουχίες. Επίσης, πολλοί έφηβοι που είχαν ενταχθεί στις μονάδες του ΔΣΕ, σκοτώθηκαν στις μάχες!
 

🔴Σύμφωνα με έκθεση της Ειδικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για τα Βαλκάνια, συνολικά απήχθησαν και μεταφέρθηκαν στο Παραπέτασμα 28.296 παιδιά, από 3 έως 14 χρονών, εκ των οποίων, 12.000 κατευθύνθηκαν στη Γιουγκοσλαβία. Σε όλες τις χώρες, η εκπαίδευσή τους γινόταν στην “σλαβομακεδονική” γλώσσα, για να μην υπάρχει τίποτα που να τα συνδέει με την Ελλάδα!
 

🔴Επειδή οι αριστεροί λένε διάφορα παραμύθια, όπως π.χ. ότι δήθεν οι γονείς παρέδιδαν τα παιδιά τους στον ΔΣΕ για “να τα προστατεύσει από την φρίκη του πολέμου”, καλό είναι να δούμε τι γράφουν τα αρχεία. Σύμφωνα, λοιπόν, με έκθεση του Grozev, μέλους της ΚΕ του ΚΚ Βουλγαρίας που δίχε οριστεί υπεύθυνος για την υποδοχή των Ελληνοπαίδων, τον Απρίλιο του 1948, είχαν μεταφερθεί στην Βουλγαρία 1.098 παιδιά, ηλικίας από 9 μέχρι 15 ετών και η κυβέρνηση της Βουλγαρίας είχε συμφωνήσει με τον ΔΣΕ να αυξηθεί ο αριθμός τους σε 3.000-4.000.
 

🔴Ωστόσο, ο Grosev προειδοποιούσε την βουλγαρική κυβέρνηση, ότι μετά την έναρξη των μαζικών απαγωγών παιδιών από το ΚΚΕ, θα χαθεί κάθε έλεγχος:
«Κατά τις πληροφορίες μας, ο αριθμός των Ελληνοπαίδων θα είναι πολύ πιο μεγάλος, γιατί ο ΔΣΕ παίρνει όλα τα παιδιά από τις περιοχές στις οποίες μπορεί να φτάσει και τα μεταφέρει στις δικές μας, ακόμα και χωρίς να μας πληροφορεί. Οι άνθρωποι που συνοδεύουν τα παιδιά είναι εντελώς απροετοίμαστοι».
 

🔴Το ευτύχημα είναι ότι αντέδρασε έγκαιρα και αποτελεσματικά το ελληνικό κράτος, κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Πρωταγωνίστρια του “Παιδοφυλάγματος”, ήταν η βασίλισσα Φρειδερίκη, η οποία ίδρυσε σε όλη την επικράτεια 53 παιδοπόλεις, που φιλοξένησαν περίπου 25.000 παιδιά και τους παρείχαν στοργή, στέγη, τροφή, υγειονομική περίθαλψη, αλλά και σχολική εκπαίδευση.  

Εάν δεν υπήρχαν οι παιδουπόλεις...

 

 τα παιδιά αυτά σίγουρα θα είχαν απαχθεί και θα είχαν χαθεί για τον Ελληνισμό!~

Πηγές:
📍«1944-1949. Πως η Ελλάδα παρέμεινε στον ελεύθερο κόσμο», Σάκη Μουμτζή.
📍«Εμφύλια Πάθη: 23 Ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εμφύλιο», Στάθη Καλύβα και Νίκου Μαραντζίδη.
📍«Εμφύλιος Πόλεμος - Έγγραφα από τα γιουγκοσλαβικά και βουλγαρικά αρχεία», σε επιμέλεια Βασίλη Κόντη και Σπυρίδωνα Σφέτα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: