"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛ.ΑΣ: Ξέχασαν να τον κλειδώσουν και τους έφυγε

Τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα ως ύποπτο κλοπής αλλά ξέχασαν να τον κλειδώσουν και τους έφυγε. Η νέα γκάφα της ΕΛ.ΑΣ σημειώθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας με πρωταγωνιστές ύποπτο αλλοδαπό και υπαστυνόμο του τμήματος.

Ο αλλοδαπός, περίπου 40 χρόνων, στο τμήμα για απόπειρα κλοπής από ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια εξακρίβωσης των στοιχείων του, τα οποία αρνήθηκε να δηλώσει, εκμεταλλεύθηκε την παράλειψη υπαστυνόμου να κλειδώσει τον χώρο προσωρινής φύλαξής του και κατάφερε να διαφύγει.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του υπαστυνόμου για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια. Επίσης, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες και οι τυχόν ευθύνες αστυνομικών για την διαφυγή του προσαχθέντος
πηγη ΤΑΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: