"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


"Το πλήρωμα του χρόνου"


"...Στην Κίνα υπάρχεί μεγάλη ρευστότητα, υπάρχουν μεγάλα κεφάλαια, γι αυτό και θα συμπεριλάβουμε την Κίνα στο road show"
Δήλωση του ΓΙΩΡΓΟY ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  στις 26/1/2010 στο πρακτορείο DOW JONES NEWS-WIRE, αναφερόμενος στη "σειρά εκδηλώσεων" (Road Show) που έχει προγραματίσει το Υπουργειο Οικονομικών για την ανεύρεση καφαλαίων προς δανεισμό.



"ΦΛΕΡΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ...  Η Ελλάδα πιέζει την Κίνα να αγοράσει ομόλογα ύψους 25 δισ. ευρω... Στην προσπάθεια αυτή τον ρόλο του διαμεσολαβητή έχει η Αμερικανικη τράπεζα Goldman Sachs..."
FINANCIAL TIMES 27/1/2010



"...Διαψεύδεται κατηγορηματικά οτι υπάρχει οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με την αγορά χρέους, είτε ελληνικών ομολόγων ειτε ελληνικών περιουσιακών στοιχείων απο επενδυτικά σχήματα στην Κίνα ή αλλού"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 27/1/2010


ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
Η φυλλάδα ρε μάγκες μίλησε για συμφωνία ή για φλέρτ?
Ακόμα δεν είδαμε τη νύφη εσείς διαψεύδετε το γάμο?
Η φυλλάδα ρε μάγκες είπε κάτι διαφορετικό απο αυτά που δήλωσε ο υπουργός μας μια ημέρα πρίν?
Αλήθεια γιατί πάει προσεχώς στην Ασία? Αυτό το περίφημο road show στο οποίο ο ΙΔΙΟΣ είπε οτι συμπεριλαμβάνεται και η Κίνα είναι τελικά για ανεύρεση χρημάτων ή για να γευτεί ασιατικές λιχουδιές?
Δώστε  του καλύτερα "κανόνα και διαβήτη" να παιδεύεται μέχρι τα βαθιά του γεράματα με τον τετραγωνισμό του κύκλου και μαζέψτε τον να χρεοκοπήσουμε τουλάχιστον αξιοπρεπώς

Δεν υπάρχουν σχόλια: