"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


«ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ»

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

‘Ένα από τα στοιχεία που δίνουν ΚΥΡΟΣ στον επιστήμονα είναι αυτό της επιτυχούς μελλοντικής πρόβλεψης που μπορεί να κάνει στον τομέα που δραστηριοποιείται, όχι βέβαια στηριζόμενος σε μεταφυσικές δυνάμεις (για όσους πιστεύουν πως υπάρχουν και τέτοιες) αλλά στην δύναμη της επιστημονικής γνώσης και του νου του. Ο νους του καλού επιστήμονα αν επεξεργαστεί την γνώση σωστά μπορεί να δει πολύ μακρύτερα απ όλους τους κοινούς θνητούς αφήνοντάς τους άφωνους.
Πάρτε ως παράδειγμα κάποιους σύγχρονους οικονομολόγους οι οποίοι χαίρουν μεγάλης εκτίμησης μιας και τους έχει πιστωθεί η πρόβλεψη της οικονομικής κρίσης που ζούμε. Από Οικονομικά επιτελεία κρατών μέχρι απλοί επενδυτές συχνά κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη τους για να οργανώσουν τα επόμενα επενδυτικά βήματά τους

Ακόμα όμως μεγαλύτερο κύρος, στον ΑΝΘΡΩΠΟ επιστήμονα αυτή τη φορά, (και όχι στον γνώστη) δίνει η δημόσια παραδοχή των λαθών που ενδεχομένως κάνει.

Γιατί τα λέω όλα αυτά? Γιατί με ένα απλό παράδειγμα ενός σύγχρονου και πραγματικά μεγάλου ανθρώπου και επιστήμονα το οποίο θα αντιπαραβάλλω με τους βαθυπράσινους «επιστήμονες» που μας έταξαν σωτηρία και νεκρανάσταση αυτού του τόπου, θα δείξω πως οι τελευταίοι στερούνται και κύρους και ήθους

Ο σύγχρονος μάγκας που προανέφερα λέγεται Robert Metcalfe και είναι ο δημιουργός του δικτυακού πρωτοκόλλου Ethernet το οποίο ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ στα παγκόσμια δίκτυα, κατά τρόπο ανάλογο με τον οποίον τα windows κυριαρχούν ως λειτουργικό στους προσωπικούς υπολογιστές. Ο κύριος λοιπόν αυτός βασιζόμενος σε γνώσεις που τις πιστοποιεί το δικτυακό του δημιούργημα πρόβλεψε με άρθρο του που δημοσίευσε στο περιοδικό «Infoworld» το 1995, ότι η αλματώδης αύξηση των χρηστών του Internet θα έφερνε την κατάρρευση του Internet μέσα σε ένα χρόνο.
«Aν δεν υπάρξει κατάρρευση, θα φάω το άρθρο μου» έγραψε χαρακτηριστικά δείχνοντας τόσο σίγουρος, όσο έδειχνε και ο δικός μας ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ, και η πράσινη παρέα του ο οποίος έταζε λαγούς με πετραχήλια προ εκλογών προκειμένου να αναλάβει τα ινία διακυβέρνησης του τόπου για να τον σώσει!!!
Και ενώ ο γνήσιος μάγκας Metcalfeείχε να επιδείξει και ένα ζωντανό επιστημονικό δημιούργημα που «παίζει» μέχρι σήμερα (το Ethernet) , ο πράσινος τσάμπα-μάγκας μιλούσε γενικά και αόριστα για «ΣΧΕΔΙΟ» το οποίο φυσικά ποτέ δεν παρουσίασε έχοντας ως αντικειμενικές «περγαμηνές» μια εργασιακή προϋπηρεσία που μόλις ο ίδιος παλιότερα την παρουσίασε έγινε πρώτο θέμα στην «Ελληνοφρένεια» χωρίς μοντάζ και προσθήκες!!!

Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και για τους δύο αυτούς κυρίους

Το internet φυσικά ΔΕΝ κατέρρευσε το 1996 (κρατώντας γερά μέχρι σήμερα) αλλά και το «ΣΧΕΔΙΟ» του βαθυπράσινου «επιστήμονα» εξακολουθεί να παραμένει άφαντο με τον τόπο να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. (Το μόνο σχέδιο που δουλεύει είναι αυτό του ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ του τόπου για το οποίο ΠΟΤΕ δεν μίλησε προεκλογικά)
Τι έκαναν οι δύο κύριοι?

Ο Ανελλήνιστος και η παρέα του «τεμάχισαν» το ανύπαρκτο σχέδιό τους σε plan-A, plan-B, plan-C, … plan-N, συνεχίζοντας να κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα τους ηλίθιους νεοέλληνες.

Ο Metcalfe τον Απρίλιο του 1997, τεμάχισε το άρθρο του σε κομματάκια, το έβαλε μέσα σε ένα μίξερ με ένα σακχαρούχο υγρό και το έφαγε με το κουταλάκι γλυκού (!) ενώπιον εκατοντάδων επιστημόνων στο «International World Wide Web Conference»
Το ΗΘΟΣ του επιστήμονα μίλησε κλείνοντας τα στόματα και των χειρότερων εχθρών του. Με την κίνηση του τους έστειλε το μήνυμα «Ναι ρε έκανα λάθος και έχω τα παπάρια όχι απλώς να το λέω. Το βροντοφωνάζω»

Αλήθεια η πράσινη στρατιά των επιστημόνων της πλάκας, που την μία μιλάνε για τετραγωνισμούς του κύκλου, και την άλλη μπάζουν και βγάζουν απ την εντατική κατά βούληση τον ασθενή του οποίου οι σιελογόνοι αδένες στέρεψαν, τι μηνύματα ΓΝΩΣΗΣ και ΗΘΟΥΣ εκπέμπει μετά από 4 μήνες στην εξουσία ?

Τι μηνύματα επιστημονικής επάρκειας εκπέμπει ένας ηγέτης που στο πρόσφατο «ΜαρθοΒούρτσιο» διάγγελμά του προαναγγέλλει αύξηση ορίων συνταξιοδότησης τη στιγμή που ο Υπουργός του ο ειδικός επί «σιελογόνων αδένων» και ανεργίας 5 ημέρες νωρίτερα σε τηλεοπτικό δελτίο αποκλείει ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ να πειραχθούν τα όρια? Για να μην πάω 4 μήνες πίσω τότε που ΟΛΟΙ οι πράσινοι παρελαύνοντες στα κανάλια και ο ίδιος ο Ανελλήνιστος απέκλειαν κατηγορηματικά τα χαμπέρια του πρόσφατου «ΜαρθοΒούρτσιου» διαγγέλματος
Τι μηνύματα σοβαρότητας εκπέμπει ο γκουρού των σιελογόνων αδένων όταν αφού εξετέθη δηλώνει ότι «υποστηρίζει ολόψυχα» αυτά που πριν 5 ημέρες διέψευδε?

Και άντε να δεχθώ ότι είναι νωρίς (!) για να βγάλει κανείς συμπεράσματα περί επιστημονικής επάρκειας.

Τι μηνύματα ΗΘΙΚΗΣ ακεραιότητας στέλνει μια "ηγεσία" η οποία ως άγριο κοπρόσκυλο προεκλογικά γαύγιζε περί ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του χαρατσιού της έκτακτης εισφοράς, άποψη την οποία ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ η Ελληνική Δικαιοσύνη, και η οποία "ηγεσία" τώρα μεταμορφώνεται σε λουλού του καναπέ και προσφεύγει κατά της απόφασης ?
Μια προσφυγή φυσικά που έγινε μέσω ΤΡΙΤΟΥ προσώπου γιατί απλά δεν έχουν τα κότσια να εμφανιστούν οι ίδιοι μπροστά , νομίζοντας πως ο κόσμος είναι αφελής και πιστεύει πως ένας διοικητής εφορίας ξύπνησε μια μέρα και χωρίς να ρωτήσει κανέναν είπε να υπερασπιστεί τα «συμφέροντα» του δημοσίου και να προσφύγει κατά της δικαστικής απόφασης…

Μέχρι τώρα με τους γαλάζιους άρπαγες είχαμε το πρόβλημα διαχωρισμού μεταξύ νόμιμου και ηθικού. Τώρα μας προκύπτει και η ηθική αλά καρτ ΠΡΟ και ΜΕΤΑ εκλογών…

Ένα έχω να πω.
 Όσο έχουν ακόμα καιρό οι πράσινοι "επιστήμονες" της πλάκας, καλό θα ήταν να ρίξουν τα plan-A, plan-B, plan-C, … plan-N σε ένα μίξερ και αφού τα χτυπήσουν με ένα γλυκόπιοτο σιροπάκι να τα φάνε με το κουταλάκι του γλυκού σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση σε εθνικό δίκτυο, μιμούμενοι τον μεγάλο Robert Metcalfe αν θέλουν να διασώσουν όποιο κύρος και αξιοπρέπεια ενδεχομένως τους έχει μείνει.
Αν δεν το κάνουν ας έχουν υπόψη τους ότι το επόμενο κέρασμα που θα γευτούν απ αυτούς που ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ θα είναι πολύ πιο δύσπεπτο και πιο πικρό ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: