"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Οι συνδικαλιστές γνωρίζουν (?), το υπουργείο όχι (!)

Οι συνδικαλιστές συγχαίρουν τη νέα διοίκηση των ΕΛΤΑ, για την οποία το αρμόδιο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δηλώνει άγνοια.
Χωρίς ακόμη να πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων (άγνωστο από πού θα γίνει αυτό, καθώς το υπουργείο δηλώνει αναρμόδιο), οι συνδικαλιστές των ΕΛΤΑ δίνουν τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους στους κ. Πάνο Βουρνά (τέως γενικό διευθυντή ΕΛΤΑ) και Αλέξανδρο Παπασπυρίδη για την ανάληψη των θέσεων του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, αντίστοιχα.

Οσον αφορά στις υπόλοιπες ΔΕΚΟ, σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στον ΟΑΣΑ αναλαμβάνει ο κ. Δημ. Δημητρίου, συγκοινωνιολόγος. Τις αντίστοιχες θέσεις αναλαμβάνουν, στην ΑΜΕΛ (Εταιρεία Λειτουργίας Μετρό) ο καθηγητής κ. Μιχαλόπουλος και στην ΕΘΕΛ ο καθηγητής κ. Καραγιαννόπουλος. Τις θέσεις προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στον ΟΣΕ θα αναλάβει ο κ. Τάκης Θεοφανόπουλος, τέως γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εργασίας.

ΠΗΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: