"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΡΕΣΙΤΑΛ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ

Σχόλιο απο το ιστολόγιο ΤΑXALIA

Σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν καλεσμένος του Αυτιά στο ΑΛΤΕΡ -για πολλοστή φορά, ίσως τον βοηθάει τόσο επειδή κόβει ψήφους απο τη ΝΔ- και έκανε συγκλονιστικές προτάσεις για να εξοικονομήσει η κυβέρνηση χρήματα και να ...κινήσει την αγορά!

Ακούστε πρόταση: ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΡΟΜΩΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ...ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Φοβερό μυαλό ρε μεγάλε οικονομολόγε! Γιατί δεν προτείνεις να έρθουν οι Ευρωπαίοι να ελέγξουν τους δρόμους που έφτιαξαν ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ...

Γιατί δεν προτεινεις να δώσουν πίσω οι εργολάβοι ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ;

Υ.Γ.
Κύριε Αυτιά, γιατί δεν φωνάζεις και τον ΤΣΙΠΡΑ ή την ΑΛΕΚΑ ή τον Μιχάλη βρε αδελφέ στην εκπομπή σου τόσο συχνά όσο τον Καρατζαφέρη;
Μήπως επειδή αυτοί κόβουν ...αέρα απο το ΠΑΣΟΚ και όχι απο τη ΝΔ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: