"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Φάντασμα του twitter σε φωτο του Γιάννη Μανώλη!


Μιά παράξενη όσο και τρομακτική λευκή σκιά ενός πουλιού, έκανε την εμφάνισή της στη φωτογραφία που τράβηξε κατά τη διάρκεια τελετής εξαγνισμού από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο πρώην συνεργάτης του Πάνου Καμμένου

Ήταν μια απόλυτα συνηθισμένη τελετή εξαγνισμού, από αυτές που κάνουν πάντα τα στελέχη, όταν φεύγουν από ένα κόμμα, προκειμένου να καθαρίσουν το παρελθόν τους και να ξεχάσουν όσα έχουν πει και όσα έχουν κάνει.

Έτσι, κανείς από τους παριστάμενους, δεν παρατήρησε τίποτα το ασυνήθιστο. Ούτε φυσικά και ο φωτογράφος, που απαθανάτισε τη στιγμή για το επόμενο προεκλογικό φυλλάδιο του Γιάννη Μανώλη. Κι όμως… Μόλις είδε τη φωτογραφία να εμφανίζεται, πάγωσε το αίμα του!

Εκεί, στην κολυμβήθρα, δίπλα στο πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διακρίνονταν πεντακάθαρα η λευκή σκιά ενός πουλιού! 

 Αμέσως κλήθηκαν εμπειρογνώμονες, δεδομένου ότι η πολλή παρέα με τον Πάνο Καμμένο, μπορεί να είχε αφήσει κατάλοιπα (και το πουλί να ήταν Ερινύα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Όμως οι ειδικοί τον καθησύχασαν. Συμφώνησαν ότι πρόκειται καθαρά για φαινόμενο εκτοπλασματικής εμφάνισης πνεύματος. Δηλαδή δεν ήταν απεσταλμένος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, αλλά ένα απλό φάντασμα!

Όσο για το τι είδους φάντασμα πρόκειται, εδώ οι γνώμες διχάζονται: Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το φάντασμα είναι ξεκάθαρα το πουλί του twitter, μια και ο Γιάννης Μανώλης, είναι ένας από τους φανατικότερους χρήστες του.

Κάνουν μάλιστα την υπόθεση, ότι εμφανίστηκε για να ζητήσει τον λόγο από τον Γιάννη Μανώλη, επειδή εκείνος μάλλον εξαφάνισε όλα τα Tweets του, στα οποία υπερασπίζονταν τον Πάνο Καμμένο και έβγαζε εν γνώσει του ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην υπόθεση του Non Paper τον περασμένο Μάιο, μετά τις εκλογές.

Από την άλλη, υπάρχει βέβαια και η άποψη, ότι το πουλί-φάντασμα, είναι το Άγιο Πνεύμα που ήρθε να καθίσει πάνω στο κεφάλι του Γιάννη Μανώλη, όπως το περιστέρι είχε καθίσει παλιότερα πάνω στο κεφάλι  του Γιώργου Καρατζαφέρη.
 
Σα να προσπαθει μια «ανώτερη δύναμη» να τον ειδοποιήσει ότι το διαθέσιμο μέλος της Αγίας Τριάδας, για πολιτική χρήση, είναι πλέον μόνο το Άγιο Πνεύμα. Συνεπώς εκεί πρέπει να βασίσει τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: