"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Ο Στρατούλης "νοσταλγεί" τις κάμερες τις οποίες πολέμησε ο ΣΥΡΙΖΑ ! - Τα προστατευόμενα είδη τελικά έχουν μεγάλη πλάκα!

Μια άτυχη (για να το πούμε κομψά) στιγμή είχε, χθες, ο Δ. Στρατούλης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν προσκεκλημένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, μαζί με τον γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδη. Κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε στην επίθεση που δέχθηκε προ ημερών ο Δ. Στρατούλης -από μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή- έξω από το ΟΑΚΑ. Είπε, λοιπόν, ότι από τις 32 κάμερες, που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, λειτουργούν μόνο 6 και ότι αν λειτουργούσαν όλες, οι δράστες θα είχαν ήδη συλληφθεί...

Πάγωσε...
Να, όμως, που η καταγγελία Στρατούλη για τις κάμερες του γύρισε μπούμερανγκ, αφού ο Δ. Καρύδης θυμήθηκε -και θύμισε στον βουλευτή- ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε «πολεμήσει» από την πρώτη στιγμή τις κάμερες, θεωρώντας ότι παραβιάζουν τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών κ.ο.κ.  

Ο Στρατούλης «πάγωσε» προς στιγμήν, αντιλαμβανόμενος προφανώς την γκάφα του, και στη συνέχεια προσπάθησε να τα μπαλώσει. Η ζημιά, όμως, είχε γίνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: