"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Η Βίλα Αμαλία, ήταν θεματικό hotel αναρχοτουρισμού

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚH ΣΑΤΙΡΑ για την χώρα - ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

Μέλος μιας αλυσίδας μικρών ξενοδοχείων υψηλών προδιαγραφών, που ειδικεύονται στον «αντιεξουσιατουρισμό», προσφέροντας στους πελάτες τους την εμπειρία μιας πραγματικής κατάληψης, ήταν τελικά η περίφημη Βίλα Αμαλία

Μια ακόμα Villa συμφερόντων της «Katalipsi Hotels, Ltd», στο γραφικό γαλαξίδι, με τα γνωστά συνθήματα του ντεκόρ και τα μπουκάλια για ανακύκλωση στο γκαζόν

Μια από τις πιό φιλόδοξες επενδύσεις στη χώρα μας, αυτή του γνωστού ξενοδοχειακού κολοσσού «Katalipsi Hotels Ltd», κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, εξαιτίας λάθος πληροφοριών της αστυνομίας, που στην πραγματικότητα δεν εισέβαλε σε ένα σπίτι υπό κατάληψη, αλλά σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο!

Όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη αλυσίδα ξενοδοχείων που ειδικεύεται στον «Αναρχοτουρισμό», όπως κάποιες άλλες στον «αγροτουρισμό» ή τον αρχαιολογικό τουρισμό» δίνει στους πελάτες της από όλο τον κόσμο, που έχουν βαρεθεί τις συμβατικές μορφές διακοπών, την ευκαιρία να περάσουν μερικές μέρες σαν original αντιεξουσιαστές. Το πακέτο περιλαμβάνει ειδικά οργανωμένα πακέτα καταλήψεων και με διανυκτέρευση σε καταλύματα-προσομοιώσεις πραγματικών κρεβατιών σε καταλήψεις.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας «Αναρχοτουρισμού», οι πελάτες ασχολούνται πολλές ώρες με την «Μολοτωφοπλαστική», όπου μαθαίνουν να φτιάχνουν και να πετάνε μολότωφ, ενώ επίσης υπάρχει ειδικό μάθημα «Μπαφολογίας»,

Τέλος, ο πελάτης μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε ειδικά group, που θα συμμετέχουν σε πορείες ή σε συγκρούσεις με τα ΜΑΤ (τα group κλείνουν ανάογα με τη διαθεσιμότητα), ενώ με συνεργασία του υπουργείου Δικαιοσύνης, αναμένεται να ξεκινήσει και το πρόγραμμα του φυλακοτουρισμού.

Στην έντονη ανακοίνωση της, η «Katalipsi Hotels Ltd», αφού επιτίθεται κατά της αστυνομίας και δηλώνει ότι θα διεκδικήσει αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο, στη συνέχεια διευκρινίζει ότι τα μπουκάλια τα συγκεντρώνουν από τις γύρω περιοχές για ανακύκλωση, αφού τα περισσότερα τους τα φέρνει ένας Χρυσαετός.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: