"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Ξεφτιλίκια του ολυμπιονίκη Μουρούτσου: έδειρε παράγοντα!

Αποκαλύπτει το "sportday"

Tραγικά σκηνικά  έγιναν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τάεκβοντο που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Αγία Πετρούπολη με πρωταγωνιστές παράγοντες του αθλήματος και τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο.

Ρεζίλι διεθνώς γίναμε με την συμπεριφορά Ελλήνων παραγόντων του τάεκβοντο που άφησαν όσους ήταν παρόντες στο επεισόδιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Αγία Πετρούπολη, με ανοιχτό το στόμα, όταν πρωταγωνίστησαν σε άγριο καυγά...

Ολα ξεκίνησαν όταν ο ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας τάεκβοντο Χρήστος Μανώλης επιτέθηκε φραστικά σε μια Κύπρια διαιτητή. Μπροστά στη σκηνή ήταν ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του αθλήματος Θανάσης Πραγαλός και πρώην Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Τ., ο οποίος είναι στα μαχαίρια με τη νυν διοίκηση, καθώς θεωρεί ότι με δικές της μεθοδεύσεις έχασε τη θέση του στην ελληνική προεδρία.

Ο Πραγαλός λοιπόν διαμαρτυρήθηκε στον Μανώλη για τη συμπεριφορά του και κουβέντα με την κουβέντα οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανυποψίαστων παραγόντων και αθλητών από όλη την Ευρώπη. Κάποιοι που ήταν μπροστά στο σκηνικό τους χώρισαν, πριν πέσουν οι... χοντρές και όλα έδειχναν να τελειώνουν.

Ωστόσο κανείς δεν υπολόγιζε στον... Μιχάλη Μουρούτσο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2000 στο Σίδνεϊ είναι πνευματικό παιδί του Θανάση Πραγαλού, από τον οποίο έμαθε τα μυστικά του αθλήματος. Παράλληλα είναι σε μεγάλη κόντρα με τη νυν διοίκηση καθώς ο Μουρούτσος θεωρεί ότι του κάνει πόλεμο και δεν τον αφήνει στις εγχώριες διοργανώσεις να νικήσει, με μεροληπτική στάση των κριτών και των διαιτητών.

Οταν λοιπόν ο Μουρούτσος είδε τον Πραγαλό με το πουκάμισο έξω από το παντελόνι και την γραβάτα να κρέμεται κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Αμέσως τον ρώτησε τι έγινε και όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό, δεν έχασε λεπτό. Σε έξαλλη κατάσταση βρήκε τον ταμία Χρήστο Μανώλη και όχι μόνο του επιτέθηκε, αλλά πρόλαβε να τον κάνει μαύρο στο ξύλο με την... ταχύτητα ενός Ολυμπιονίκη, πριν προλάβουν καν να αντιδράσουν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Τελικά με την επέμβαση κάποιων θηριωδών Ρώσων, ο Μουρούτσος... ξεκόλλησε από τον Μανώλη, ο οποίος θα κάνει καιρό να ξεχάσει το ξύλο που έφαγε. Πάντως δεν προχώρησε σε μήνυση καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να την υποβάλλει, επειδή βρισκόταν στο εξωτερικό...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα "ξεφτιλίκια" σίγουρα δεν ήταν του Μουρούτσου. Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα μπορούν να έχουν σαφή εικόνα. Τα παπαγαλάκια της Ομοσπονδίας και της νυν διοικησης μπορούν επίσης να γράφουν ότι θέλουν, αλλά τέτοιος τίτλος δεν αξίζει στον Ολυμπιονίκη μας, ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να προστατεύσει το δάσκαλό του που είναι δεύτερος πατέρας του. Αλλού να ψάξετε να βρείτε ενόχους.