"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Ομιλία της κ. Φανούλα Αργυρού στην Αστόρια.



Το βράδυ της Τετάρτης 19 Μαίου 2010, μίλησε για την Ποντιακή γενοκτονία αλλά και το Κυπριακό ,η συγγραφέας και δημοσιογράφος Φανούλα Αργυρού, στο Σταθάκειο κέντρο στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. Η κ. Αργυρού, που προσκλήθηκε από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά και ήλθε από το Λονδίνο, όπου είναι εγκατεστημένη, μίλησε με θέμα «Από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην Κατοχή της Κύπρου».

Η κα Φ. Αργυρού έχει ειδικότητα στην μελέτη των βρετανικών επίσημων αποδεσμευθέντων εγγράφων του Βρετ. Υπ. Εξωτερικών σε σχέση με την Κύπρο με πείρα πάνω από 20 χρόνια στο θέμα αυτό. ΄Εχει γράψει 8 βιβλια, αρκετές μελέτες, ομιλίες σε συνέδρια, εκατοντάδες άρθρα στον Ελληνο-κυπριακό Τύπο στην Κύπρο και συνεργάζεται με τις ομογενειακές εφημερίδες του Λονδίνου «Τα Νέα» και «Ελευθερία», και την «Σημερινή» της Κύπρου καθώς και με άλλες ως επίσης και το Ράδιο Πρώτο στην Κύπρο.

Σχετικό με το θέμα είναι και το βιβλίο
ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - BLOODY TRUTH
Θα το βρείτε εδω: 

Cyprus Action Network of America (CANA)
2578 Broadway #132
New York, NY 10025
New York: Tel. 917-699-9935
Email: cana@cyprusactionnetwork.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: