"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Αλλαγή φύλου στα 9!!!

Δύο απίστεύτες πανομοιότυπες ιστορίες συγκλονίζουν τη Βρετανία από την ημέρα που άνοιξαν τα σχολεία. Ενα 9χρονο αγόρι αποτελεί το νεότερο άτομο στη χώρα που υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο σχολείο ως κορίτσι ενώ είχε εγκαταλείψει τους συμμαθητές του για τις θερινέςδιακοπές ως αγόρι

.Ανάλογη η υπόθεση και ενός 12χρονου, που σε λίγες μέρες θα υποβληθεί στην ίδια επέμβαση, ήδη όμως εμφανίστηκε ντυμένο και χτενισμένο σαν κορίτσι. Και τα δύο παιδιά επισημαίνουν οι επιστήμονες είναι πολύ μικρά γιανα υποβληθούν σε τέτοια ορμονοθεραπεία, που κανονικά δίνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.
Ανάστατοι είναι οι συνομήλικοι φί-λοι τους, όπως επίσης και οι γονείς τους, που είναι αναγκασμένοι τώρα να τους μιλήσουν δίνοντας εξηγήσεις για το τι συνέβη. Στην περίπτωση του 9χρονου, μάλιστα, αρχικά οι καθηγητές του σχολείου αποφάσισαν να πουν ότι το αγόρι έφυγε και στη θέση του ήρθε ένα νέο κορίτσι.
Γρήγορα όμως διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν, αφού το κορίτσι ήταν εύκολα αναγνωρίσιμο.

«Είναι πολύ δύσκολο. Ο γιος μου ρώτησε αν μπορεί κι αυτός να γίνει κορίτσι», δήλωσε στην «Ντέιλι Τέλεγκραφ» η μητέρα ενός συμμαθητή.

Είναι γεγονός ότι το 9χρονο παιδί είχε ανέκαθεν θηλυκή συμπεριφορά και τελικά οι γονείς του αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επέμβαση αφού συμβουλεύτηκαν πέντε γιατρούς.Ηδη έχει παραχωρηθεί αστυνομική προστασία στην οικογένεια, αφού υπήρξαν γονείς που επιτέθηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα μέσα από σάιτ του ίντερνετ στους γονείς του 9χρονου παιδιού. Ανάλογες και οι συμπεριφορές όσον αφορά το 12χρονο παιδί, την ιστορία του οποίου έφερε στο φως η εφημερίδα «Σαν».
Νεότερη τρανσέξουαλ στον κόσμο θεωρείται η Γερμανίδα Κιμ Πέτρας, που γεννήθηκε Τιμ και υποβλήθηκε στη σχετική επέμβαση στις αρχές του χρόνου, σε ηλικια 16 ετων
ΠΗΓΗ : REAL NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: