"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΔΩΣΕ 40% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ !!!

ΚΑΡΑΚΑΣ. Την παροχή αυξήσεων 40% για τους στρατιωτικούς ανακοίνωσε προχθές ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, επιχειρώντας να ενισχύσει την επιρροή του στις ένοπλες δυνάμεις, ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.
Οπως δήλωσε ο Τσάβες, η αύξηση θα ανεβάσει τον μισθό του δόκιμου αξιωματικού στα 2.500 μπολιβάρ, δηλαδή 437 ευρώ.

«Με αυτό τον τρόπο θα ζείτε με αξιοπρέπεια με τις οικογένειές σας», δήλωσε ο Τσάβες σε εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή, που μεταδόθηκε αυτή τη φορά από τη στρατιωτική βάση τεθωρακισμένων. Ο πρόεδρος εμφανίστηκε ανάμεσα σε βρετανικά ελαφρά άρματα, συνοδευόμενος από την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και από ομάδα γυναικών δοκίμων αξιωματικών. Τα τελευταία χρόνια, η κυβέρνηση Τσάβες έχει δώσει μεγάλες αυξήσεις σε μισθούς δημόσιων υπαλλήλων, με αποτέλεσμα ο πληθωρισμός να εκτιναχθεί πάνω από 25%.

ΠΗΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: