"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Ο Συριζούλης και οι συνιστώσες του ΑΚΤΩΡ-INTΡAKAT - Καθημερινά ο χαρούμενος πρωθυπουργός εγκαινιάζει και ένα υπερκοστολογημένο έργο τους



Οπως είπαμε ραγίζει καρδιές το κείμενο των 13. Ακόμη πιο πολύ ραγίζει καρδιές η οδυνηρή, η απίστευτη αιμορραγία του Συριζούλη.  


Το αγαπημένο αριστερό κόμμα αποσυντίθεται στα εξ ων συνετέθη καθώς όταν στριμώχθηκε απεκάλυψε το πραγματικό πρόσωπό του: O Mπόμπολας, ο Κόκκαλης και οι υπόλοιποι Ολιγάρχες να είναι καλά, όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να μπιπ…Μόνο αυτοί είναι καλά επί Συριζούλη.


Κάθε μέρα ο χαρούμενος πρωθυπουργός εγκαινιάζει και ένα υπερκοστολογημένο έργο τους έχοντας στο πλευρό του τον τιτάνα Χρήστο Σπίρτζη. 


Κάθε μέρα που περνάει οι ψεκασμένοι ψηφοφόροι που αδημονούν να υποδεχθούν με τιμές αρχηγού κράτους το παγανιστικό φανάρι από τα Ιεροσόλυμα ανακαλύπτουν το μακελειό που θα υποστούν από τη συμφωνία του Αλέξη για το κλείσιμο της αξιολόγησης. Το ίδιο και τα στελέχη του τα οποία συνειδητοποιούν ότι το ξέσπασμα της οργής των ψεκασμένων είναι πιο κοντά από ποτέ. Αίμα, δάκρυα και πόνος με την ένννοια που σε πονεί και που σε σφάζει.


Ο ΑΚΤΩΡ και η Intrakat  είναι οι 2 νέες μεγάλες συνιστώσες του Σύριζα οι οποίες ξεπήδησαν μέσα από τους λαικούς αγώνες και τα κινήματα της Αριστεράς. 


Ο ΑΚΤΩΡ ανδρώθηκε μέσα από το κίνημα Δεν Πληρώνω το οποίο τελικά κατάφερε και απορρόφησε.


Στην πραγματικότητα ο Σύριζα δεν ήταν παρά δημιούργημα του ΑΚΤΩΡος και της Intrakat οι οποίες έσπευσαν να αγκαλιάσουν το αρχιμωρό και τα μωρά της Αριστεράς και να τους προσφέρουν θαλπωρή ώστε να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.  


Τι σημασία έχει αν εκατομμύρια χαχόλοι ψηφοφόροι πίστευαν κάτι άλλο.


Το πραγματικό όνομα του Συριζούλη είναι...
INTΡAKTΩΡ.


Προτείνουμε μάλιστα στον INTΡAKTΩΡ να αναλάβει και το περίπτερο των παιδιών στα Εξάρχεια ώστε αυτό να έχει μια αισθητική και να μην μοιάζει με παράγκα. Από εδώ θα ξεκινάνε οι επιθέσεις κατά του Μητσοτάκη Intracom-Siemens όταν εκείνος γίνει πρωθυπουργός.  


Στην πραγματικότητα η εναλλαγή των Ελλήνων πρωθυπουργών είναι εσωτερικό θέμα του AKTΩΡος, της Intrakat, της Intracom σε συνεργασία πάντα με τους έξω που τους δίνουν τις υπεργολαβίες. 


Κάποιες στιγμές για χάρη του θεάματος οι εταιρίες πλακώνονται και μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: