"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Κι άλλο ταξίδι του Νίκου Παππά στην Βενεζουέλα ζητούν οι διαδηλωτές!

Οι διαδηλωτές ρωτούν μέσα από τα αυτοσχέδια πανό «Πού είσαι Νίκο Παππά;». Η νοσταλγία τους για τον έλληνα υπουργό είναι προφανής



Μπορεί να μην έχει διευκρινιστεί ακόμα ο λόγος του ταξιδιού του Νίκου Παππά και του Αρτέμη Αρτεμίου στην Βενεζουέλα αλλά όπως φαίνεται άφησαν πολύ έντονες αναμνήσεις στην λαϊκή συνείδηση. Γι’ αυτό και είναι καθολικό το αίτημα να επιστρέψουν στη χώρα ώστε να συνεχίσουν ό,τι έκαναν. Το οποίο προφανώς ωφελούσε τον απλό κόσμο.



Δεν είναι λίγοι λοιπόν οι διαδηλωτές που εκτός από Δημοκρατία, Εκλογές και Ανθρώπινα Δικαιώματα γενικότερα, ζητούν να ξαναβρεθεί ανάμεσά τους και ο έλληνας υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ώστε να δώσει εκείνη την ιδιαίτερη αίσθηση σιγουριάς που ξέρει να προσφέρει απλόχερα. Και μαζί να κάνει ξανά την οικονομία της χώρας να απογειωθεί.


Την αποκάλυψη αυτή χαιρετίζουν με ικανοποίηση πολλά στελέχη της κυβέρνησης καθώς δίνει απάντηση σε όσους τους κατηγορούν για μονομερή υποστήριξη του «δικτάτορα» Μαδούρο, αφού αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την Βενεζουέλα είναι υπερκομματικές και αποσκοπούν στο καλό του λαού.



Μάλιστα σε non paper το Μέγαρο Μαξίμου ζητάει να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες στην Βενεζουέλα ανάμεσα στον Νικόλα Μαδούρο και στην αντιπολίτευση, με τακτικές επισκέψεις του ηγέτη της χώρας στην φυλακή, όπου έχει κλείσει τον πολιτικό του αντίπαλο.



Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: