"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: "Eκ περιδρομής"!!!Εκ παραδρομής, λέει το σίχαμα, η κότα με το μουστάκι, ότι καταγράφηκε η ψήφος των συριζαίων στους καταψηφίσαντες. 


Πώς γίνεται αυτό ρε γελοίε; 


Παπαδη-μούλικο ψευτρόνι, για εξήγησέ μας τι θα πει "παραδρομή" σε σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, όταν έχεις μπροστά σου τρία κουμπιά ΝΑΙ - ΟΧΙ - ΛΕΥΚΟ;  


Είσαι τόσο ηλίθιος που δεν ξέρεις τι πατάς; 


Και κάνατε όλοι σας λάθος την ίδια μέρα στην ίδια ψηφοφορία; (Χώρια που και η μη συμμετοχή πάλι βγάζει λάδι τον Μαδούρο!)  Ή μας θεωρείς...
 τόσο ηλίθιους που θα σε πιστέψουμε;


Εκ περιδρομής καταψηφίσατε. Περιδρομιάζατε τόσα χρόνια με τα λεφτά του Μαδούρο και τώρα με τα λεφτά του ευρωπαίου φορολογούμενου, που πρέπει να κάνετε κι εσείς τη λαμογιά σας - και τον παλιό χρηματοδότη να μην στεναχωρήσετε και να το παίξετε ευρωπαίοι. 


Ποιοι; 


Τα σταλινοσιχάματα! 


Ουστ ρε καραγκιόζηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: