"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Όλοι με το ΠΑΜΕ!!!

Γράφει το ANTINEWS


Με ιδιαίτερη ανησυχία ακούσαμε ότι η Έφη Αχτσιόγλου και με νόμο όρισε την 1η Μαΐου ως ημέρα αργίας και όχι απεργίας. Και ανησυχούμε διότι φέτος η Πρωτομαγιά πέφτει Δευτέρα, οπότε ένα καλό τριημεράκι μετά το Πάσχα είναι ότι πρέπει για όσους... κουράστηκαν.


Όμως, αυτό που δεν σκέφτηκε ο κόσμος είναι ότι αν ξεχυθούν στους δρόμους, αν πάρουν τους νέους αυτοκινητόδρομους και πάνε στην επαρχία θα τους δει ο Τσίπρας.


Κι αν τους δει ο πρωθυπουργός θα μας επιβάλλει νέα μέτρα.  


Σύμφωνα με την μνημειώδη συνέντευξή του, στην Ελλάδα επικρατεί παράδεισος.


Ποια κρίση όταν είχαμε τη μεγαλύτερη έξοδο των τελευταίων ετών;  


Κι αν ξαναβγούν χιλιάδες Αθηναίοι και πάνε στα χωριά τους, θα επιβεβαιωθεί ο πρωθυπουργός ότι έχουμε τεράστια ανάπτυξη. Το χρήμα ρέει άφθονο, επομένως γιατί να μην το φορολογήσουμε;


Γι' αυτό λοιπόν, ας κάτσουμε όλοι στ' αυγά μας. Ας μην φύγουμε τριήμερο γιατί ο Τσίπρας έχει βάλει τον Σπίρτζη να μετράει στα διόδια και θα μας φέρει νέο μνημόνιο.


Βεβαίως, δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από έναν άνθρωπο που είπε ότι το ΔΝΤ μας ζητούσε μέτρα 42 φορές περισσότερα απ' ότι πήραμε, δηλαδή πάνω από 150 δισεκατομμύρια ευρώ!  


Ούτε περιμέναμε κάτι άλλο από έναν άνθρωπο που έχει μέντορα τον Φλαμπουράρη ο οποίος δεν βλέπει πλέον κανέναν να ψάχνει στα σκουπίδια. 


 Ούτε έμαθαν ότι χιλιάδες Έλληνες το Πάσχα σούβλισαν... κοτόπουλο κι όχι αρνί.


Σιγά μην έμαθαν στο Μαξίμου ότι παίρνουν φάρμακα με βερεσέ ακόμη και αξίας τριών ευρώ.  


Δεν έμαθε ο Αλέξης μας, ο καλοβολεμένος αριστερός, ότι το 100στάρικο του παππού, που θέλει να αρπάξει ο Δημήτρης Καμμένος, δίνεται για να ζουν ολόκληρες οικογένειες.


Ούτε έμαθε ότι η μεσαία τάξη έχει εξαφανιστεί γιατί δεν έχει πλέον εισόδημα.


Μήπως ο προστάτης των δημοσίων υπαλλήλων που ετοιμάζεται να διορίσει άλλους 30 χιλιάδες έμαθε ότι 1 εκατ. ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν πληρώνονται στην ώρα τους; Και ότι καθυστερούν όλες τις πληρωμές τους για να αγοράσουν γάλα και ψωμί;


Προσβλητικός απέναντι στους ανθρώπους που μαστίζονται από τα μέτρα που ο ίδιος έχει ψηφίσει και θα ξαναψηφίσει. Έδειχνε να θέλει να μας φτύσει στα μούτρα που τολμάμε να λέμε ότι είμαστε φτωχοί κι ότι ο κόσμος πήγε στα χωριά του το Πάσχα για να φάει τζάμπα αρνί από τον παππού και να πάρει και κανένα χαρτζιλίκι.


Σιγά μην έχει μάθει ο ευαίσθητος αριστερός του καναπέ τι σημαίνει να βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας πάνω από 2,5 εκατ. Έλληνες.


Αυτός βλέπει ότι ήρθε η ανάπτυξη, κάνει το σταυρό του που πιάσαμε το πλεόνασμα κι ετοιμάζει το νέο μαχαίρι χωρίς να αισθάνεται ντροπή.


Προσοχή, λοιπόν: 

Ξεχάστε την έξοδο της Πρωτομαγιάς, πηγαίνετε καλύτερα με το ΠΑΜΕ σε καμιά διαδήλωση γιατί αλλιώς μπορεί να σας χαρακτηρίσει ο Αλέξης πλούσιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: