"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟ ΚΗΦΗΝΑΡΑΔΙΚΟ: Μετά τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή στην ΔΕΗ προσλαμβάνουν 10 ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΕΣ! Ωστε να μην είναι τόσο κατσιαπλιάδες όταν εμφανίζονται σε δημόσιους χώρους



Aπίστευτο!


Μετά τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή στην ΔΕΗ προσλαμβάνουν και 10 στυλίστριες οι οποίες θα φροντίζουν την ενδυματολογική εμφάνιση των εργαζομένων και των στελεχών-κυρίως των συνδικαλιστών-ώστε να μην είναι τόσο κατσιαπλιάδες όταν εμφανίζονται σε δημόσιους χώρους. Καθότι δεν αρκούν οι παχυλοί μισθοί για να είναι σωστά ντυμένοι οι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι-κυρίως οι πιο αχρείστοι που κόβουν βόλτες στα γραφεία.


Ετσι αφού η κυβέρνηση ανάγκασε τουε τραπεζίτες με το πιστόλι στο κρόταφο να δώσουν δάνειο στη ΔΕΗ τώρα έρχεται να πρακάρει εδώ όλους τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους του Σύριζα.


Στο μεταξύ τα μουσικά σύνολα των κηφήνων της ΔΕΗ θα...
 λαμβάνουν μέρος σε διεθνείς μουσικές εκδηλώσεις από κοινού με τα μουσικά σύνομα των κηφήνων της ΕΡΤ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: