"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Ο άθεος τσαρλατάνος κάνει το σταυρό του με τη m@k@k!@ του "εξυπνότερου" λαού του κόσμου! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?


Από τον aNameToCome


Χθες έδωσε συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας στο Νίκο Χατζηνικολάου ή Γαμωμνημόνιο όπως είναι περισσότερο γνωστός. 


Ήταν μια ωραιότατη συνέντευξη, ο Αλέξης εμφανίστηκε με πολύ καλό μακιγιάζ, εμφανώς αδυνατισμένος και εμφανώς ψεύτης. 


Μας είπε ότι η λύση για όλα είναι τα αντίμετρα τα οποία αρνήθηκε να προσδιορίσει αλλά θα δώσουν λύση σε όλα τα προβλήματα του λαού. 


Μας είπε ότι τα δημοσιονομικά φορομπηχτικά μέτρα θα τα ψηφίσει και χωρίς να έχει λάβει την οποιαδήποτε δέσμευση για το χρέος από τους δανειστές αλλά αν τελικά δεν αποσπάσει κάτι θετικό, δεν θα τα εφαρμόσει γιατί είναι πολύ κολπατζής


Μας είπε ότι η go back Μέρκελ είναι εξαιρετικά ανοιχτόμυαλη και ο ντόκτορ Σόιμπλε πολύ σοβαρός πολιτικός και ότι τώρα που τους γνώρισε καλύτερα τους έχει εκτιμήσει.  


Μας είπε επίσης ότι δεν υπάρχει καμιά ανθρωπιστική κρίση, τα παιδάκια δεν πεινάνε πια, άνθρωποι δεν αυτοκτονούν, μετανάστες δεν πνίγονται και ότι αντιθέτως η έξοδος του Πάσχα ήταν σούπερ και όλοι οι Έλληνες τρώνε πανευτυχής κοκορέτσι και γαρδούμπα


Ωραία ήταν και η τρίπλα του όταν ρωτήθηκε για το χαμηλό ποσοστό στις δημοσκοπήσεις και την παλαιά δήλωση του ότι ο ΓΑΠ δεν είχε νομιμοποίηση ακριβώς επειδή παρουσιάζεσαι χαμηλά ποσοστά στα γκάλοπ. 


Μας είπε λοιπόν ότι τώρα δεν μετράνε τα γκάλοπ αλλά οι διαδηλώσεις που είναι ανύπαρκτες ενώ επί ΓΑΠ χαλούσε ο κόσμος αν και δεν μας εξήγησε ποιος θα έκανε τις διαδηλώσεις αφού αυτοί που τις έκαναν έχουν πλέον όλοι διοριστεί ως μετακλητοί στα υπουργεία. 


Ήταν...
 μια ωραία συνέντευξη, η πρώτη που δίνεται από εν ενεργεία πρωθυπουργό στο τηλεοπτικό στούντιο μια και μέχρι τώρα παρόμοιες συνεντεύξεις δίνονταν στα πρωθυπουργικά γραφεία αλλά μάλλον ο Φλαμπουράρης είχε φτιάξει κουνουπίδι και δεν είχε ξεμυρίσει το Μαξίμου.  


Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος και ο ελληνικός λαός συνέχισε να παρακολουθεί το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει, δηλαδή το Survivor

Δεν υπάρχουν σχόλια: