"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Εσβησαν το λογότυπο «Ακτωρ» από τις επίσημες φωτό των εγκαινίων!Από το βήμα των εγκαινίων, μπροστά στη σήραγγα «Ανδρέας Παπανδρέου» στην περιοχή Παναγοπούλα, ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε για άλλη μια φορά στο παλιό διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο και στην διαπλοκή που κράτησε τη χώρα πολλά χρόνια πίσω και «φρέναρε» δεκάδες δημόσια έργα.


Ομως, κανείς δεν πρόσεξε ότι στο πλάνο, στο βάθος, πίσω από τον Πρωθυπουργό, στο τσιμεντένιο στηθαίο διακρίνονταν καθαρά το λογότυπο της κατασκευαστικής εταιρίας που στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί για να συσπειρώσει τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της διαπλοκής.


Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο να αποπροσανατολιστούν οι ψηφοφόροι και να βγάλουν συμπεράσματα που δεν συμφωνούν με αυτό που πρέπει, επιστρατεύθηκε από την ομάδα επικοινωνίας η μαγική λύση του photoshop. Και το λογότυπο της εταιρίας «εξαφανίστηκε» από τις φωτογραφίες που διανεμήθηκαν επίσημα.

 
Σε non-paper του Μεγάρου Μαξίμου που διέρρευσε στη συνέχεια, γίνεται λόγος για «συντονισμένη επίθεση της τρόικας εσωτερικού και της διαπλοκής να αμαυρώσει εσκεμμένα μέσω τις πραγματικότητας μια λαμπρή εικόνα που θα μπορούσε να αποκαταστήσει την σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και στους ψηφοφόρους του.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: