"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: «Λαφαζανικά» περίπτερα κατά της κρίσης από ΣΥΡΙΖΑ!

Τα κιόσκια του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν την απάντηση στα διάφορα καταστήματα που «Αγοράζουν Χρυσό», χαρίζοντάς τον στο κοινό και εκπληρώνοντας κάθε αντι-μνημονιακή επιθυμία.


Μέσω ειδικών επανδρωμένων χρονομηχανών, που θα επαναφέρουν ανθρώπους και καταστάσεις στο σημείο που βρισκόταν προ κρίσης, ξεκινάει την πορεία του προς τη νίκη, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης  

«Syriza Gold» ονομάζεται μια από τις πιο φιλόδοξες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για αντιστροφή των συνεπειών του μνημονίου, που ξεκινάει αυτές τις μέρες. Πρόκειται για μια σειρά καταστημάτων που θα κάνουν ακριβώς το ανάποδο από αυτό που κάνουν τα μαγαζιά που «Αγοράζουν Χρυσό» και συμβολίζουν όσο κανένα άλλο τα χρόνια της κρίσης. ΈΤσι, κόντρα στην τάση που επικρατεί, τα καταστήματα του ΣΥΡΙΖΑ, θα χαρίζουν Χρυσό! Δείχνοντας έτσι την αποφασιστικότητα και την πολιτική βούληση που τον χαρακτηρίζει.

Τα καταστήματα «Syriza Gold», ονομάζονται και «Λαφαζανοπερίπτερα» καθώς θα είναι επανδρωμένα είτε με τον ίδιο τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, είτε με κάποιον σωσία του και θα είναι ανοιχτά κατά τις εργάσιμες ώρες, ώστε να τα επισκέπτεται το κοινό και να διατυπώνει τα αιτήματά του.

Στη συνέχεια τα αιτήματα αυτά θα μαζεύονται και θα προωθούνται ώστε την άνοιξη, όταν σύμφωνα με τις προφητείες, αναλάβει την διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, να επέλθει η πλήρης κατάργηση όλων των μέτρων που ελήφθησαν τα τελευταία χρόνια (υπάρχει μάλιστα η σκέψη να αλλάξη και η χρονολογία σε 2005) και να δρομολογηθεί η επαναφορά στην πρότερη κατάσταση, μέσω της μονομερούς κατάργησης της κρίσης.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, εκτός από την υπόσχεση για επαναπρόσληψη των υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, υποσχέθηκε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, να απαγκιστρώσει την ομάδα από τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και να επαναφέρει στην ενεργό δράση, τον Μίμη Δομάζο και τον Αντώνη Αντωνιάδη.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)




Δεν υπάρχουν σχόλια: