"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Η Αθηνά Μίση, επιβεβαιώνει τον πηδηχταρά Τατσόπουλο!

Οι αποδείξεις: Η Αθηνά Μίση, ξαπλωμένη διαβάζει ένα βιβλίο του Πέτρου, που πηδάει από πάνω της. Ένθετη φωτό: Η ταυτότητα της Αθηνάς, για να διαλύσει κάθε αμφιβολία.


Με την αστυνομική της ταυτότητα που γράφει πεντακάθαρα Μίση Αθηνά και με αναμνηστικές φωτογραφίες από την εποχή των κοινών τους αλμάτων, η φίλη του βουλευτή και συγγραφέα τον αποκαθιστά στα μάτια της κοινής γνώμης που βιάστηκε να τον καταδικάσει! 

Σε μια τεράστια παρεξήγηση, οφείλεται τελικά η θύελλα των αντιδράσεων και των σχολίων που ξέσπασε από χθές, με στόχο τον Πέτρο Τατσόπουλο και τη δήλωσή του «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα», στο περιοδικό Crash του Γιώργου Τράγκα.

Στην πραγματικότητα ο συγγραφέας και βουλευτής, μιλούσε για την καλή του φίλη, Μίση Αθηνά, αλλά οι διορθωτές του περιοδικού, θεώρησαν ότι πρόκειται για λάθος τονισμό. Έτσι η Μίση έγινε Μισή και η Αθηνά έγινε Αθήνα, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Αθηνάς, εκείνη και ο Τατσόπουλος, όταν ήταν νεώτεροι, μοιράζονταν την κοινή αγάπη τους για το πήδημα στη φύση. Έβγαιναν λοιπόν μεγάλες βόλτες σε δάση και παραλίες, εντόπιζαν κορμούς ή άλλα ογκώδη αντικείμενα και πηδούσαν από πάνω τους γιατί τους έφτιαχνε το κέφι!

«Ένα απόγευμα» καταλήγει η Αθηνά, «αισθανθήκαμε τόσο κοντά μεταξή μας, που ξάπλωσα κάτω και άφησα τον Πέτρο να πηδήξει από πάνω μου και αυτό ήταν όλο».

Πάντως, η Αθηνά, δεν έκρυψε την πίκρα της. Όχι επειδή ο παλιός της φίλος μίλησε για τα προσωπικά τους, αλλά γιατί επέλεξε να το κάνει στο περιοδικό του Γιώργου Τράγκα, που παλιότερα όπως αποκαλύπτει, «δεν ήθελε ούτε να τον ξέρει».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: