"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Koρίτσια ο πηδήκουλας... Τατσόπουλος ! Το νου σας, ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ!

Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» αποκαλύπτει το λογοκριμένο από το περιοδικό «Crash» απόσπασμα της συνέντευξης του Πέτρου Τατσόπουλου στην οποία υποστήριξε ότι πήδηξε την μισή Αθήνα.

Ο Γιώργης ο Τράγκας, θέλοντας να προφυλάξει την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, έκοψε τη μισή φράση του συγγραφέα. Ολόκληρη η φράση του Πέτρου ήταν η εξής: «Έχω πηδήξει την μισή Αθήνα, ρωτήστε και την Ρένα Δούρου στην οποία εξομολογούμαι τα πάντα, και παρόλα αυτά η Χρυσή Αυγή με λέει «αδελφή».

Χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε την ειλικρίνεια και κυρίως τις επιδόσεις του Πέτρου, η ανάγκη του να βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας με ένα διαρκές άγχος που κραυγάζει «είμαι η Αλίκη Βουγιουκλάκη», προκαλεί απορίες. 


Το τρίο συμπληρώνον οι τελειωμένοι νάρκισσσοι, μέχρι παρεξηγήσεως, Άδωνης Γεωργιάδης και  Ηλίας Κασιδιάρης. Βρίσκονται διαρκώς στα κανάλια με μια πρωτοφανή ηδυπάθεια. Καλά ξεμπερδέματα κορίτσια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: