"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Βουλευτική Ροζ Γραμμή από τον Ταμήλο


Την πρωτότυπη μέθοδο του «Σεξοκοινοβουλευτισμού», άρχισε να εφαρμόζει ο Μιχάλης Ταμήλος, ώστε να αναπληρώνει το «κατιτίς» από τις υποεπιτροπές της Βουλής και να μη δουλεύει τζάμπα χάνοντας την ώρα του σε αυτές χωρίς λόγο

Ως πιστός οπαδός του δόγματος που διατύπωσε πρώτη το μοντέλο Λίντα Εβαντζελίστα, λέγοντας πως "δεν αξίζει να σηκωθεί από το κρεβάτι, για λιγότερα από 10.000 δολλάρια την ώρα", ο τρικαλινός Βουλευτής, φαίνεται αποφασισμένος, να μη σηκωθεί από το βουλευτικό έδρανο, αν δεν πληρώνεται γι αυτό.

Προκειμένου λοιπόν να «ισοφαρίσει» τα διαφυγόντα κέρδη από την «δωρεάν» προσφορά των πολύτιμων υπηρεσιών του, αποφάσισε να εγκαινιάσει «Ροζ» βουλευτική γραμμή, (με χρέωση 1.92 Euro/sec + ΦΠΑ), όπου θα τον καλούν οι πολίτες όπως ακριβώς κανουν με οποιαδήποτε άλλη «ροζ» υπηρεσία και θα τον ακούν να κάνει τα «εξτραδάκια» του. 

Όπως ανακοίνωσε ο Μιχάλης Ταμήλος, θα υπάρχει ειδικό εκπτωτικό πρόγραμμα για τους σταθερούς πελάτες, αλλά τόσο οι παρεμβάσεις όσο και η έκφραση άποψης στα πλαίσια της υποεπιτροπής, θα χρεώνονται ξεχωριστά. Πάντως, για να αποφεύγει τα «φέσια» και τα βερεσέ, τόνισε ότι θα ακολουθήσει την αλάνθαστη μέθοδο «Τα Λεφτά Μπροστά».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: