"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


"Επίγεια κωμωδία"

Ακόμη κι αν το ερώτημα που θα προωθήσει η κυβέρνηση πρόκειται να είναι ''Θες να συνεχίσεις να παίρνεις μισθό-σύνταξη ή όχι?'', εμείς οφείλουμε να απαντήσουμε ΟΧΙ...(!!!)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ Οικονομολόγος οπαδός της εξόδου απ την Ευρωζώνη και της επιστρεφής σε εθνικό νόμισμα, την οποία μάλιστα θεωρεί ΑΝΩΔΥΝΗ!!!

...Να μας ρωτήσουν δύο ανεξάρτητα ερωτήματα:
1. Θέλετε να μείνουμε στο ευρώ;
2. Συμφωνείτε στην εφαρμογή της Συμφωνίας του Οκτωβρίου;
Αν μπορούσα να απαντήσω και στα δύο ερωτήματα θα απαντούσα ΝΑΙ στο πρώτο και ΟΧΙ στο δεύτερο, καθώς θεωρώ ότι το ΟΧΙ στο δεύτερο ερώτημα αποτελεί προαπαιτούμενο για να μπορέσει η ιστορία να απαντήσει καταφατικά στο πρώτο...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ Καθηγητής Οικονομολόγος (!!!) - Εκλεκτός Τηλεμαϊντανός του Αυτιά και λοιπών πρωινάδικων... 

...Αναρωτιέμαι: ο κ. Παπανδρέου κόντεψε να διαλύσει την Ελλάδα, και την Ευρώπη, το ευρώ, τα διεθνή χρηματιστήρια και το ίδιο το κόμμα του,  για να εξασφαλίσει τι; Για να εκβιάσει εμένα και τον Ελληνικό λαό;
Ή για να εξασφαλίσει αυτό που εγώ, από πολλές μέρες, είχα δηλώσει πως αποδέχομαι ως «αναπόφευκτο»; Από την 27ης Οκτωβρίου, την ημέρα που ανακοινώθηκε το «κούρεμα» είχα πει τότε, ότι εκεί που έφερε τα πράγματα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, που κανένας δεν το ήθελε ως πριν λίγο, ήταν πια αναπόφευκτο.
Και τώρα, ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί να μας πείσει ότι κόντεψε να… διαλύσει το Σύμπαν για να εξασφαλίσει τη «συμφωνία» μου σε αυτό που εδώ και δέκα μέρες έλεγα πως είναι αναπόφευκτο! Και χθες ακόμα το επανέλαβα ξανά, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική μας ομάδα.

Μα καλά, δεν καταλαβαίνει τι θα πει «αναπόφευκτο»; Υπάρχει εδώ μέσα κανείς που δεν καταλαβαίνει τι θα πει «αναπόφευκτο»;
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ  Αποτυχημενος τεώς αρχηγός της Πολιτικής Ανοιξης και νυν αρχηγός της αποτυχημένης ΝΔ  σε ομιλία στην Βουλή όπου προσπαθεί να πείσει πως το αναπόφευκτο σημαίνει ΑΠΟΔΟΧΗ της νεάς δανειακής σύμβασης απ τις 27 Οκτωβρίου!



ΕΜΕΙΣ είμαστε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας...!!!
ΓΑΠ (Δεν θέλει συστάσεις)




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν είσαι φρουρός αλλά "άγρυπνος" δεν είσαι. ΖΖΖΖΖ...
Κλασσικός τυφλωμένος οπαδός της Αγίας Οικογένειας. Ούτε ο Καρατζαφέρης δεν διαστρεβλώνει έτσι τις δηλώσεις των άλλων.
Δεν σου δίνω το ελαφρυντικό του ξερολισμού, γιατί ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, έστω στο περίπου, οικονομικά.
Κρίμα, φιλαράκο, κολημένος στη δεκαετία του 80 είσαι ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Ο τηλεμαιντανος , εχει προβλέψει τα πάντα μεχρι τώρα με ακρίβεια..

Αν θεωρείς ότι πρέπει να μείνουμε στο ευρώ ενώ πεθαίνει η χώρα είσαι ηλίθιος....

Για radar που κάτω απο την μυτη του έχει περάσει ολόκληρο "πακέτο" , μιλάμε εδώ ....

ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ είπε...

ΔΕΝ υπάρχει διαστρεβλωση ουτε σε σημειο στίξης.

Οι λάτρεις των "εκλεκτων" οικονομολόγων - διασκεδαστων, μπορούν να το επιβεβαιώσουν κάνοντας "κλικ" στο όνομά τους όπου υπάρχει σύνδεσμος (URL) στο πλήρη άρθρα τους.

Καλή διασκέδαση...

Ανώνυμος είπε...

Επιλεκτικά αποσπάσματα δηλώσεων είναι διαστρέβλωση, είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις.
Μας έχουν εκπαιδεύσει καλά το mega και ο Σκάϊ...