"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Δορυφορικά ΖΩΝΤΑΝΗ η Θεια Λειτουργία απο την Παναγία Σουμελά του Πόντου μέσω ΗΕLLAS SAT2

Tης ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΟΓΚΑ

Ο ελληνικός δορυφόρος HELLAS SAT 2 παρέχει δορυφορική χωρητικότητα για τη μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας από την Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου.

Όπως έγινε γνωστό, ο HELLAS SAT στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την ΕΤ3 και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, θα προσφέρει δωρεάν τη διαστημική χωρητικότητα στις ώρες που απαιτείται για τη μετάδοση, το Δεκαπενταύγουστο,, της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας από την Ιερά Μονή της Παναγίας του Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου.


Η θυγατρική του ΟΤΕ Hellas Sat θεωρεί υψίστη τιμή της να συμμετέχει και φέτος στο μοναδικό αυτό γεγονός της Χριστιανοσύνης και της Ρωμιοσύνης και ευχαριστεί τη διοίκηση της ΕΤ3 που της παρέχει αυτή τη δυνατότητα.

Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από την κεραία του δορυφόρου S2 η οποία καλύπτει με ισχυρό σήμα τη Μέση Ανατολή και Κεντρική Ασία μέχρι το Αφγανιστάν.

Πληροφορίες
Γιάννης Κ. Κωνσταντάτος
Υπεύθυνος Τύπου & Επικοινωνίας
Τηλ: 2106118358
Κιν: 6978899732
Φαξ: 210611545

Email: mediaoffice@hellas-sat.net
Web Site: www.hellas-sat.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: