"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ:: Κατάληψη με απειλητικές προβλέψεις έκαναν φοιτητές της σχολής αστρολογίας



Στην αρχή το ινστιτούτο Αστρολογίας πήρε πιστοποίηση από το ειδικό τμήμα του υπουργείου Παιδείας. 


 Στη συνέχεια, ύστερα από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε η πιστοποίηση ανακλήθηκε.  


Τώρα οι φοιτητές της σχολής που έμειναν ξεκρέμαστοι και βλέπουν να χάνεται η ευκαιρία να γίνουν κάποιοι που όλη η χώρα θα υπολήπτεται και θα ακούει με προσοχή, αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υποψήφιων σπουδαστών, η ανάκληση της πιστοποίησης δείχνει ειδική εχθρότητα στον κλάδο των αστρολόγων καθώς όλοι οι άλλοι που ασχολούνται με το μέλλον όπως οι οικονομολόγοι, οι μετεωρολόγοι ή οι γέροντες, αντιμετωπίζονται με σεβασμό.


Πάντως ερωτήματα δημιουργούνται από κάποια συνθήματα, όπως αυτό που λέει ότι «χωρίς άδεια δεν προβλέπουν αξιολόγηση», καθώς αφήνει υποψίες ότι αρχικά η πιστοποίηση δόθηκε με αντάλλαγμα τις ευνοϊκές προβλέψεις για την Οικονομία και το μέλλον της κυβέρνησης.



Ιδιαίτερο πλήγμα από την μη λειτουργία της σχολής φαίνεται ότι δέχθηκε ο κ. Παρασκευόπουλος που είχε προγραμματίσει να συνεργάζεται με τους πιστοποιημένους αποφοίτους ώστε να προβλέπουν με βάση το ζώδιο και τον ωροσκόπο αν μετά την αποφυλάκισή τους θα επαναλάβουν τα εγκλήματά τους.



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: