"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ: Τελικά είναι αυτό που νομίζουμε



H πραγματικότητα βοά ότι ο ισλαμισμός είναι η βασική γενεσιουργός αιτία της τρομοκρατίας. Από την Ανταρκτική μέχρι τον Βόρειο Πόλο, η διεθνής κοινότητα ενημερώνεται ανά μερικές ώρες ότι ένας φανατικός ισλαμιστής έγινε πυροτέχνημα για να πάρει μαζί του μερικές ντουζίνες «απίστους» και να καταστήσει έτσι ευκολότερη τη διάδοση της «θρησκείας της αγάπης». Αλλοι ορκισμένοι κήρυκες του λόγου του θεού τους μαρσάρουν μηχανές φορτηγών και παίρνουν σβάρνα πεζούς σε πολυσύχναστες συνοικίες και δρόμους «απίστων».

 
Τα πλάνα με τις αποτρόπαιες εκτελέσεις των κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους έχουν μολύνει με τη φρίκη τους κάθε βιτρίνα, πατάρι ή κελάρι του διαδικτυακού κόσμου. Οι χριστιανοί όπου Γης ενημερώνονται (με «δυναμικό» τρόπο, συνήθως με πυροβόλα όπλα, βόμβες και μαχαίρια) ότι το να μην είσαι μουσουλμάνος είναι αδίκημα και αμαρτία συγχρόνως, που τιμωρούνται με θάνατο.  


Συνήθως η καταδίκη αυτή αποφασίζεται, αλλά και εκτελείται δίχως να προηγηθεί δίκη. Από μια άποψη συμφέρει - γλιτώνεις παράβολα, χαρτόσημα, μεγαρόσημα και δικηγόρους.


Η εμπροσθοφυλακή των μουσουλμάνων διεξάγει αδιάκοπα πειράματα, με στόχο να μάθει τους ανθρώπους να πετούν δίχως αλεξίπτωτο ή οποιαδήποτε πτητική μηχανή. Για τα πειράματά τους δεν βρίσκουν εθελοντές, αλλά αποφασίζουν οι ίδιοι οι μαχητές του τζιχάντ ποιοι είναι κατάλληλοι - πάντα επιλέγουν ομοφυλοφίλους: Τους πετούν από ταράτσες και τα ταλαίπωρα θύματα της θρησκείας της αγάπης, αντί να πετάξουν, συντρίβονται στο οδόστρωμα.

 
Και, όσο υποχωρεί η Δύση και παραδίδεται αμαχητί και άνευ όρων στις ομιλούσες κεφαλές της τηλεόρασης, που αγχώνονται για την... ισλαμοφοβία, οι ισλαμιστές προελαύνουν. Και ζητούν κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα, και θα φτάσει σύντομα η ημέρα που δεν θα υπάρχει τίποτε άλλο να τους δοθεί, εκτός από το δικαίωμα να αποφασίζουν για τη ζωή και τον θάνατο όλων.

 
Αν δεν θέλουμε να φτάσουμε σ' αυτό το (τελευταίο και μελανότερο όλων) κεφάλαιο του πολιτισμού μας, ας πιστέψουμε το προφανές: 



Είναι αυτό που νομίζουμε .


Το άλλο Ισλάμ, που είναι ειρηνικό, ανεκτικό και θα ζήσει αρμονικά μαζί μας, απλά δεν υπάρχει

Δεν υπάρχουν σχόλια: