"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Οι ευθύνες του Αντώνη Koμανέτση


Ο κ. Μπαλτάκος μίλησε στο Νίκο Χατζηνικολάου και είπε -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι ο πρωθυπουργός δεν είχε γνώση των ενεργειών του. 

Αυτό δεν μπορεί να γίνει πιστευτό διότι η υπόθεση της Χρυσής Αυγής τον απασχολούσε σε τέτοιο βαθμό ώστε να κάνει δηλώσεις για τις προφυλακίσεις των βουλευτών της εκτός συνόρων, στα μέλη του Αμερικανοεβραϊκού Συμβουλίου (AJC)

Επίσης, ουδέποτε έχει διαψευστεί ότι ο κ. Σαμαράς είναι συγκεντρωτικός ως πρωθυπουργός και ότι θέλει να ελέγχει όλες τις δραστηριότητες των υφισταμένων του σε πραγματικό χρόνο.  

Άλλωστε, η "εργασιομανία" του αποτελεί βασικό επικοινωνιακό εργαλείο της κυβέρνησης. 

Άρα: 
Eνας από τους ανθρώπους που πρέπει να εξεταστεί από τα ίχνη της δικαστικής εξουσίας που έχουν απομείνει στην πατρίδα μας για την υπόθεση της συνταγματικής εκτροπής είναι ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: