"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Υποψήφιο που να αυτοπροσδιορίζεται ως «Κώστας» αναζητά για το Ευρωψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ

Κάπως έτσι πρέπει να μοιάζει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να καλυφθούν και όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως «μουσάτοι».



Σε αγώνα δρόμου της τελευταίας στιγμής, έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καλύψει με εκπροσώπους όλες τις πιθανές μειονότητες στο ευρωψηφοδέλτιο, ειδικά μετά την κρίση που προκάλεσε η δήλωση του υποψηφίου Κώστα Χρυσόγονου, ο οποίος διευκρίνησε ότι αποφάσισε τελικά να αυτοπροσδιορίζεται ως Συνταγματολόγος!


Σε μια θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικης Επιτροπής, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έθεσαν θέμα και για άλλες μειονότητες που μένουν χωρίς εκπρόσωπο στο ευρωψηφοδέλτιο. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχουν καθόλου αυτοπροσδιοριζόμενοι ΑΕΚτζήδες, αυτοπροσδιοριζόμενοι ως καραφλοί, αυτοπροσδιοριζόμενοι Προτεστάντες και αυτοπροσδιοριζόμενοι πότες Campari.


Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το κόμμα να μην εκπροσωπεί τη μειονότητα των καραφλών προτεσταντών Αεκτζήδων που πίνουν Καμπάρι δεδομένου ότι σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι δεν ψηφίζουν πρόσωπα, αλλά ιδιότητες. 
 


Επίσης, σε συζήτηση για τις επιπλοκές της απόσυρσης της υποψηφιότητας Σαμπιχά, αναφέρθηκε ότι χάθηκαν πολίτιμες ψήφοι από τους οικολόγους, οι οποίοι λόγω των πράσινων ματιών της υποψήφιας, θεωρούσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει άνοιγμα στο Πράσινο Κίνημα.


Θέμα επίσης αναμένεται να ξεσπάσει και με υποψήφια ευρωβουλευτή του κόμματος η οποία αν και αυτοπροσδιορίζεται ως 38χρονη, δεν έχει καταφέρει να τραβήξει τις 38χρονες ψηφοφόρους, καθώς οι συνυποψήφιοί της την ετεροπροσδιορίζουν ως «40 και βάλε».


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: