"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Η καλομαθημένη αγγλική αριστοκρατία των γαλαζοαίματων.

Γράφει ο ΣΤΑΘΗΣ (Στηλη "ΝΑΥΤΙΛΟΣ" της "Ε")

Καμμία έκπληξη με την υστερία των Αμερικανών για τον γάμο του πρίγκηπα Γουίλιαμ, αν κρίνει κανείς απ' το αμόκ του CNN.

Το οποίον μετέδιδε σε 24ωρη βάση ανταποκρίσεις υψηλού επιπέδου -το τι έλεγαν οι ομιλούσες μηχανές των αμερικανικών καναλιών δεν λέγεται! Είναι να απορεί κανείς γιατί οι γιάνκηδες αποσχίσθηκαν από το στέμμα το 1776!

Στέμμα για το οποίον προαλείφεται ο δολοφόνος (και) Αφγανών πρίγκηψ Γουίλιαμ, αδελφός του δολοφόνου (και) Ιρακινών πρίγκηπος Χάρυ -όστις βόλταρε φορώντας τη μεγάλη του στολή πίσω απ' το νυφικό τού αντίγραφου της μαμάς του, σαν κακομαθημένος ψευτόμαγκας, πράγμα το οποίον ακριβώς είναι. Οπως ο πατέρας του κι όλη η καλομαθημένη (κι εκπαιδευμένη) στους φόνους αγγλική αριστοκρατία των γαλαζοαίματων.

Ενθυμείσθε τα παιδάκια κατώτερων θεών ανά την υφήλιο προς τα οποία εκδήλωνε τα φιλάνθρωπα αισθήματά της η «πριγκήπισσα των φτωχών» Νταϊάνα; Αυτά τα παιδάκια σκοτώνουν οι γιοι της από Λιβύης έως όπου Γης, ακριβώς όπως έκαναν οι πατέρες τους κι όλα τα «κόκκινα σακκάκια» υπό τον σταυρόν του Αγίου Γεωργίου και τα χρώματα (κόλορς λένε τις σημαίες τους) του γιούνιον Τζακ.

Και πάνω στην «αναμπουμπούλα» οσιοποιήθηκε και ο προηγούμενος Πάπας. Δυστυχώς στη Δύση οι Ρωμαίοι κατέρρευσαν νωρίς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: