"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Την γαλανόλευκη της καρδιάς μας ΔΕΝ μπορείτε να την κατεβάσετε

Γράφει ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

Πάνω στην ώρα «χτυπήσατε» καλοθρεμμένοι εθνομηδενιστές. Καλύτερη χρονική στιγμή δεν μπορούσε να υπάρξει για να δείξετε την γλοιώδη ασημαντότητα σας. Καλύτερη χρονική στιγμή δεν μπορούσαν να βρουν οι βολεμένοι προστάτες και καθοδηγητές σας να σας κουρδίσουν για να βγείτε να ξεράσετε ομαδικά, το πνευματικό δηλητήριο με το οποίο σας ποτίζουν. Δηλητήριο επιστημονικά διαλυμένο στις τροφές που παρασκευάζουν τα «κετερινγκ» ανθελληνισμού των πακετωμένων χορηγών που σας καλοταΐζουν

Καλύτερη στιγμή δεν μπορούσατε να επιλέξετε για να κατεβάσετε την σημαία της ίδιας σας της πατρίδας, και μάλιστα από τον ιστό ενός ιστορικού πνευματικού ιδρύματος, στο όνομα της αριστεροαναρχοαυτόνομης τάχα πνευματικότητας του καμένου σας εγκεφάλου

Πετύχατε «διάνα». Λίγο μετά το θάνατο του ήρωα Απόστολου Σάντα, και λιγο πριν την συμπλήρωση 29 χρόνων απ τον θάνατο της μεγάλης ελληνίδας της «Κυράς της Ρω»

Λίγο μετά το τέλος του ανθρώπου που κατέβασε τη σβάστικα απ την Ακρόπολη αλλά και  λίγο πριν την ημέρα μνήμης της γυναίκας που επί 40 χρόνια έκανε καθημερινά έπαρση της γαλανόλευκης στην ακριτική Ρω

Τους ξέρετε ανθρωπόμορφη ασπόνδυλη μάζα?  Σας μίλησαν ποτέ γι αυτούς οι πατρόνες σας?

Και αν σας μίλησαν γιατί ρε ξεφτιλίζετε το χώρο του πρώτου που εκτός από «αριστερά» μεταλλαγμένα καρκινώματα της συνομοταξίας σας, έχει δώσει πατριώτες στους οποίους υποκλίνεται όλη η Ελλάδα?

Αν σας μίλησαν αντέχει ρε κανείς σας όχι για 40 χρόνια αλλά για 40 μέρες να πάει να μείνει σε μια βραχονησίδα και να σηκώνει κάθε πρωί , όχι την γαλανόλευκη με την οποία παθαίνετε αλλεργικό σοκ αλλά το κοκκινόμαυρο σύμβολο της πνευματικής ξεφτίλας σας, αντί να το κρεμάτε στα ιδρύματα που μαθαίνουν γράμματα τα παιδιά μας ?

Υπάρχει ανάμεσά σας , ασπόνδυλο με τέτοιες αντοχές? Που να βρεθεί…

Όσοι και να μαζευτείτε, όσες γαλανόλευκες κι αν κατεβάσετε ή κάψετε, τη σημαία που έχει σηκώσει στις καρδιές μας η ηρωική «γιαγιά» που έφυγε σαν σήμερα, δεν μπορείτε να την κατεβάσετε.

Γιατί απλά δίπλα στο ανάστημα τέτοιων ανθρώπων απλά δεν υπάρχετε

Δεν υπάρχουν σχόλια: